Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Επέστρεψε στην κορυφή ο Ολυμπιακός

Σούπερ Λιγκ: Επέστρεψε στην κορυφή ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/1/2015 21:50
Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε αρκετά κόντρα στο μαχητικό Παναιτωλικό, ωστόσο με γκολ των Ντοσεβί (69’) και Μανιάτη (90+3’), πήρε τη νίκη με 2-0 στο «Καραϊσκάκη» και ανέβηκε ξανά στην κορυφή της Σούπερ Λιγκ.

Στο εντός έδρας ντεμπούτο του Περέιρα, ο Ολυμπιακός ζορίστηκε αρκετά κόντρα στον Παναιτωλικό, ωστόσο έχοντας ξανά σκόρερ τον Ντοσεβί, κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-0 στο «Καραϊσκάκη», με τον Μανιάτη να «σφραγίζει» στις καθυστερήσεις το «τρίποντο» για την ομάδα του.

Ο Παναιτωλικός με εξαιρετικό στήσιμο από τον Μάκη Χάβο, δεν άφησε πολλούς κενούς χώρους στους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι απείλησαν μόλις δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο. Στο 27’ το σουτ του Αφελάι κόντραρε στον Εντζεγκέλε, ενώ στο 39’ ο Στεφανάκος είπε διπλό «όχι» σε σουτ των Αφελάι και Φορτούνη.

Οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να πιέζουν για το προβάδισμα και στο 52’ ο Στεφανάκος έκανε νέα διπλή επέμβαση σε σουτ των Ντοσεβί και Μανιάτη. Στο 64’ ο Μήτρογλου αστόχησε από καλή θέση, ωστόσο πέντε λεπτά μετά ο Ντοσεβί κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με κοντινό πλασέ, σκοράροντας για 2ο σερί παιχνίδι μετά το τέρμα που σημείωσε στα Πηγάδια.

Το γκολ ανάγκασε τον Παναιτωλικό να ρισκάρει, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να απειλήσουν τον Ολυμπιακό, ο οποίος στις καθυστερήσεις «κλείδωσε» τη νίκη. Το γκολ ξεκίνησε από καταπληκτική προσπάθεια του Ντουρμάζ, ο οποίος απέφυγε δύο αντιπάλους και έκανε το γύρισμα στον Μανιάτη, με τον Έλληνα μέσο να διαμορφώνει το τελικό 2-0.

Έτσι, ο Ολυμπιακός ξέφυγε ξανά με +2 από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος βρέθηκε προσωρινά στην κορυφή μετά τη νίκη του κόντρα στον Πλατανιά (1-0). Στον αντίποδα, ο Παναιτωλικός έμεινε στην 5η θέση με 31 βαθμούς, έναν λιγότερο από τον 4ο Αστέρα και ένα περισσότερο από την 6η Βέροια.

«Ο Παναιτωλικός ήταν μια καλή οργανωμένη ομάδα, αμύνθηκε καλά και είχαμε λίγες ευκαιρίες για γκολ. Άμα βάζαμε 1-2 γκολ στο πρώτο μέρος, θα ήταν αλλιώς τα πράγματα. Είμαι χαρούμενος για τη νίκη. Έχουμε καταπληκτικούς φιλάθλους, μας βοήθησαν και καταφέραμε να πάρουμε το ματς» δήλωσε στη Nova μετά τον αγώνα ο Περέιρα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.