Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: «Άλωσε» το «Έτιχαντ» η Άρσεναλ (video)

Πρέμιερ Λιγκ: «Άλωσε» το «Έτιχαντ» η Άρσεναλ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/1/2015 19:51
Με πρωταγωνιστή τον Καθόρλα (γκολ και ασίστ), η Άρσεναλ κέρδισε με 2-0 την Μάντσεστερ Σίτι μέσα στο «Έτιχαντ» και έκανε ένα μεγάλο δώρο στην Τσέλσι, η οποία ξέφυγε με +5 στην πρώτη θέση μια αγωνιστική πριν το ντέρμπι κορυφής. Στο -1 από την 4η Μαν. Γιουνάιτεντ η ομάδα του Βενγκέρ.

Μεγάλη νίκη στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι πήρε η Άρσεναλ, η οποία κέρδισε με 2-0 τους «πολίτες» και μείωσε στο -1 τη διαφορά της από την 4η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Μάντσεστερ Σίτι είχε «φλύαρη» υπεροχή στο πρώτο μέρος και το πλήρωσε στο 24’, με τον Μονρεάλ να κερδίζει πέναλτι, σε μια αυστηρή απόφαση του διαιτητή, και τον Καθόρλα να το μετουσιώνει σε γκολ, «γράφοντας» το 1-0 για τους «κανονιέρηδες».

Η απουσία του Γιάγια Τουρέ στον άξονα ήταν εμφανής για την ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι, η οποία συνέχιζε να έχει την κατοχή, ωστόσο με εξαίρεση μια φάση στο 60’ όπου ο Κοσιενλί πρόλαβε τον Αγκουέρο, οι «πολίτες» δεν κατάφεραν να απειλήσουν την Άρσεναλ.

Η Σίτι δεν μπορούσε να φτάσει στην ισοφάριση καις το 67’ οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν δεύτερο γκολ, με τον Ζιρού να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Καθόρλα.

Τίποτα δεν άλλαξε στα υπόλοιπα λεπτά, καθώς η Σίτι δεν μπόρεσε να επιστρέψει στο ματς, με το 2-0 να στέλνει την Άρσεναλ στο -1 από την 4η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Τσέλσι στο +5 από την Μάντσεστερ Σίτι, δύο εβδομάδες πριν την μεταξύ τους μονομαχία στο «Στάμφορντ Μπριτζ».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.