Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Τέλειωσε» Τζαβέλλα, Σπυρόπουλο ο Αναστασιάδης

«Τέλειωσε» Τζαβέλλα, Σπυρόπουλο ο Αναστασιάδης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/1/2015 20:53
«Δεν υπάρχουν τα παλικάρια», δήλωσε ο Άγγελος Αναστασιάδης σε ερώτηση για τον αν υπολογίζει τους Σπυρόπουλο και Τζαβέλλα, ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα είναι πλέον στην 18άδα. Τι είπε για το παιχνίδι με τον Πλατανιά, το ντεμπούτο του Νομπόα και τη συνέχεια της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άγγελου Αναστασιάδη στη συνέντευξη Τύπου:


Για το παιχνίδι με τον Πλατανιά: «Η πρώτη μας επιλογή, μέσα κι έξω, είναι να μην δεχτούμε γκολ. Γιατί έχουμε πρόβλημα να μείνουμε πίσω στο σκορ. Μας έλειπαν και παιδιά, έπρεπε να κοιτάξουμε την αμυντική μας συμπεριφορά. Κάποια παιδιά είχαν να παίξουν καιρό, είδατε ο Κατσικάς μετά από καιρό δεν μπορούσε να βγάλεις δύο ματς σε τρεις μέρες, ο Κωνσταντινίδης είχε να παίξει καιρό μετά τον τραυματισμό του. Έπρεπε να παίξουμε συγκρατημένα, όχι πίσω, αλλά την ξέρω την ομάδα αυτή, δούλεψα δύο χρόνια, είναι κακή ομάδα και είναι πολύ πιο δύσκολη εκτός έδρας. Είναι πιο δύσκολο να τους κερδίσεις εκτός έδρας, παρά στην έδρα σου. Μειώσαμε τα λάθη μας στο σημερινό παιχνίδι. Δεχόμασταν γκολ στα προηγούμενα παιχνίδια, γιατί δίναμε ασίστ στον αντίπαλο να μας βάλει γκολ. Ήταν ατομικό γκολ, όχι τακτικής, αλλά λάθος επιλογής και το πληρώναμε».

Για τον Νομπόα: «Δεν είναι έτοιμος ακόμη. Είναι όμως παιδί με μεγάλη εμπειρία κι όταν έφυγε ο Μαντούρο ήθελα να ηρεμήσουμε λίγο με την μπάλα. Το βουητό της Τούμπας είναι πρωτόγνωρο και για τον Τζανδάρη και για τον Γκολάσα και για άλλους. Δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες, αλλά εμείς κάνουμε πρωταθλητισμό. Γίνεται ένα μέγα θαύμα φέτος. Φτιάχνουμε παίκτες και κάνουμε πρωταθλητισμό. Δεν έχει γίνει αυτό στην ιστορία του ποδοσφαίρου, να φτιάχνεις παίκτες και να κάνεις και πρωταθλητισμό. Μας τα δίνει η Παναγία όλα αυτά. Γίνεται πολύ μεγάλη προσπάθεια από όλους και από τα παιδιά από τα οποία είμαι ευχαριστημένος».

Για Σπυρόπουλο και Τζαβέλλα: «Δεν υπάρχουν τα παλικάρια αυτά. Έχουν ενημερωθεί εδώ και καιρό, δεν ξέρω αν είστε εσείς ενημερωμένοι, αλλά δεν θα είναι πλέον στην 18άδα. Το σκεπτικό είναι η ομάδα. Δεν έχω τίποτα με τα παιδιά και το γνωρίζουν κι αυτοί..».

Για την ηρεμία της ομάδας: «Η ομάδα είναι πολύ ήρεμη. Έχει φάει τόσες κατραπακιές και είναι ήρεμη. Ξεκινάμε έναν δεύτερο γύρο με πάρα πολλά προβλήματα, αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Το άλλο πρόβλημα το άφησα για εσάς. Δεν έχω προβλήματα με την ομάδα. Τον Κλάους τον βάζω να παίξει 6 και παίζει. Είμαι με την ομάδα, τα παιδιά ανταποκρίνονται κι αυτό εμένα με ικανοποιεί. Είναι φυσιολογικό κάποια στιγμή να μην είμαστε ικανοποιημένοι. Πιστεύω ότι αν έρθουν και τα άλλα παιδιά και μαζευτούμε και είμαστε όλοι καλά, θα είμαστε καλύτεροι».

Για τα στοιχεία που κρατά από το παιχνίδι: «Δεν έχουμε πλέον συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά 15 μέρες να ηρεμήσουμε, να ετοιμάσουμε την ομάδα, ελπίζω και πιστεύω κάποια παιδιά να είναι έτοιμα. Και ο Ρατς, περιμένω πως και πως τι θα γίνει με τον Τζιόλη που είναι πολύ σημαντικός για μας, ο Κατσικάς θα ετοιμαστεί καλύτερα και κάποια παιδιά που είναι φορτωμένα, και ψυχολογικά και αγωνιστικά, ώστε να μπούμε πιο δυνατοί στη συνέχεια».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.