Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Football League: Απέδρασε στο 90+1’ η ΑΕΚ

Football League: Απέδρασε στο 90+1’ η ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/1/2015 20:13
Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αραβίδη στο 90+1’, η ΑΕΚ κέρδισε με 1-0 τον Άλιμο στη Καισαριανή και έκλεισε τον πρώτο γύρο στη Football League με 11 νίκες και μια ισοπαλία. Αστόχησε σε ανύπαρκτο πέναλτι ο Μάνταλος (68’), με δέκα από το 67’ οι γηπεδούχοι.

Η πολύ κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου δεν βοηθούσε τις προσπάθειες των δύο ομάδων, με αποτέλεσμα το πρώτο ημίχρονο να μην είχε πολλές ευκαιρίες.

Χαρακτηριστικό είναι πως η πρώτη σημαντική ευκαιρία της ΑΕΚ ήρθε στο 31’ με ένα γυριστό σουτ του Ανάκογλου το οποίο μπλόκαρε ο Βλάχος. Από την πλευρά του, ο Άλιμος απάντησε στο 41’ με σουτ του Μπεριέξ που έδιωξε εντυπωσιακά ο Ανέστης.

Στην επανάληψη, ο Τραιανός Δέλλας έριξε στο παιχνίδι τον Μάνταλο και η «Ένωση» βελτίωσε την εικόνα της, ψάχνοντας το γκολ που θα της έδινε το προβάδισμα.

Στο 66’ ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι για σπρώξιμο του Νικολόπουλου στον Λαμπρόπουλο σε εναέρια μονομαχία, αποβαλόντας μάλιστα και τον παίκτη των γηπεδούχων.

Ωστόσο ο Μάνταλος δεν κατάφερε να νικήσει τον Βλάχο από την άσπρη βούλα, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για να δώσει το προβάδισμα στην ΑΕΚ. Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα δεν μπορούσε να βρει τον τρόπο για να διασπάσει την άμυνα του Αλίμου, ο οποίος μάλιστα «άγγιξε» το γκολ στο 71’, με τον Ανεστη να νικάει σε τετ-α-τετ τον Σαγανά.

Όλα έδειχναν ότι η ΑΕΚ θα γνώρισε δεύτερη βαθμολογική απώλεια στο πρωτάθλημα, ωστόσο στο 89’ ο Καραμέρης σταμάτησε τη μπάλα με το χέρι, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να καταλογίσει πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Αραβίδης, ο οποίος δεν αστόχησε, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Στην κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στάθηκε με δηλώσεις του μετά το παιχνίδι ο Τραϊανός Δέλλας: «Δεν χωράει κριτική, ούτε μπορούμε να πούμε τίποτα για ένα τέτοιο παιχνίδι. Αισθάνομαι ντροπή που κάποιοι άνθρωποι ορίζουν παιχνίδια σε τέτοιους αγωνιστικούς χώρους. Δεν σέβονται ούτε τους ποδοσφαιριστές, ούτε τον κόσμο που έρχεται να παρακολουθήσει ένα τέτοιο θέαμα. Για τον μόνο λόγο που χάρηκα σήμερα είναι ότι κανείς δεν χτύπησε. Το παιχνίδι δεν χρίζει κριτικής. Σε τέτοια γήπεδα πάνε περίπατο οι τακτικές και οι οδηγίες».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.