Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Έκλεισε με τεσσάρα τη χρονιά η Λίβερπουλ

Πρέμιερ Λιγκ: Έκλεισε με τεσσάρα τη χρονιά η Λίβερπουλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/12/2014 00:12
Στο τελευταίο της παιχνίδι για το 2014, η Λίβερπουλ πήρε μια από τις πιο εμφατικές νίκες της τη φετινή σεζόν, νικώντας με 4-1 την Σουόνσι στο «Άνφιλντ», με τους φιλοξενούμενους να κάνουν… δώρο τα δύο γκολ.

Το καλύτερο για το τέλος άφηνε η Λίβερπουλ, η οποία πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και κέρδισε με 4-1 τη Σουόνσι στο «Άνφιλντ», αποχαιρετώντας με τον καλύτερο τρόπο το 2014.

Οι «κόκκινοι» δεν απειλήθηκαν σημαντικά στο πρώτο ημίχρονο και στο 33’ κατάφεραν να προηγηθούν με γκολ του Μορένο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το γύρισμα του Χέντερσον και από κοντά «έγραψε» το 1-0 για την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς.

Το 2-0 ήρθε στο 51’ μετά από τραγικό λάθος του Φαμπιάνσκι, ο οποίος έκανε το βολέ, ωστόσο η μπάλα βρήκε πάνω στον Λαλάνα και κατέληξε στα δίχτυα του!

Η απάντηση ήρθε άμεσα από τη Σουόνσι, η οποία μείωσε στο 52’ με γκολ του Σίγκουρντσον, ωστόσο προτού οι φιλοξενούμενοι πιστέψουν στην ισοφάριση, δέχτηκαν 3ο γκολ στο 61’, χάρη σε δεύτερο προσωπικό τέρμα του Λαλάνα.

Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 69’ ένας… πρώην «κόκκινος», καθώς ο Σέλβεϊ –που θα έπρεπε να είχε αποβληθεί στο πρώτο μέρος για αγκωνιά στον Τσαν- έστειλε άθελά του τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του!

Στα υπόλοιπα λεπτά η Σουόνσι προσπάθησε να μειώσει το σκορ και είχε δοκάρι στο 84’ με σουτ του Γκομίς, ενώ ένα λεπτό νωρίτερα ο Στέρλινγκ γλίτωσε την κόκκινη παρότι χτύπησε στο πρόσωπο τον Φερνάντες και μάλιστα μπροστά στα μάτια του βοηθού!

Τα γκολ:




Το χτύπημα του Στέρλινγκ στον Φερνάντες




Στα… περίεργα του αγώνα το σκισμένο σορτσάκι του Γουέιν Ρούτλετζ μετά από μονομαχία του με τον Μάρτιν Σκρτελ:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.