Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Σόκαρε τη Μάντσεστερ Σίτι η Μπέρνλι (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Σόκαρε τη Μάντσεστερ Σίτι η Μπέρνλι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/12/2014 19:08
Τη μεγάλη ευκαιρία να μειώσει στο -1 τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Τσέλσι έχασε η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία παρότι προηγήθηκε με 2-0 κόντρα στη Μπέρνλι, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 2-2 και έφυγαν με ένα «χρυσό» βαθμό από το «Έτιχαντ»!

Αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο ημίχρονο στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι, η Μπέρνλι έκανε την μεγάλη έκπληξη, καθώς κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 και να μην επιτρέψει στην ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι να μειώσει στο -1 τη διαφορά της από την κορυφή μετά την ισοπαλία της Τσέλσι στην έδρα της Σαουθάμπτον.

Οι «πολίτες» κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο 23’ με γκολ του Σίλβα, ενώ δέκα λεπτά μετά ο Ισπανός έδωσε την ασίστ στο γκολ του Φερναντίνιο, με τον Βραζιλιάνο να «γράφει» το 2-0 με τρομερό σουτ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή.

Ωστόσο η Μπέρνλι κατάφερε να επιστρέψει στο ματς στο 47’ χάρη σε γκολ του Μπόιντ, ο οποίος σκόραρε από θέση οφσάιντ, ενώ στο 81’ ο Μπάρνες με ωραίο σουτ ισοφάρισε σε 2-2, «παγώνοντας» για δεύτερη φορά το «Έτιχαντ».

Στα υπόλοιπα λεπτά η Σίτι δεν κατάφερε να πετύχει 3ο γκολ και να ξαναπάρει προβάδισμα, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την πρώτη της απώλεια μετά από 9 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και να διατηρηθεί στο -3 από την Τσέλσι.

Στον αντίποδα, η Μπέρνλι πήρε τον πρώτο της βαθμό μετά από δύο συνεχόμενες ήττες και παρέμεινε στην πρωτελευταία θέση με 16 βαθμούς.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.