Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: «Έπιασε» τετράδα η Άρσεναλ (video)

Πρέμιερ Λιγκ: «Έπιασε» τετράδα η Άρσεναλ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/12/2014 19:46
Με δύο γκολ σε τρία λεπτά (41’ Καθόρλα πεν., 44’ Γουέλμπεκ) η Άρσεναλ κέρδισε με 2-1 την Γουέστ Χαμ στο «Άπτον Παρκ» και έπιασε τη Σαουθάμπτον στην 4η θέση της βαθμολογίας με 33 βαθμούς.

Σπουδαία νίκη στην έδρα της συμπολίτισσας Γουέστ Χαμ πήρε η Άρσεναλ, η οποία κέρδισε με 2-1 τα «σφυριά» και ισοβαθμεί πλέον στην 4η θέση μαζί με τη Σαουθάμπτον.

Οι «κανονιέρηδες» χρειάστηκαν τρία λεπτά για να «καθαρίσουν» τη νίκη, με τον Καθόρλα να μετουσιώνει σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος στο 41’, ενώ στο 44’ ο Γουέλμπεκ διπλασίασε τε τέρματα της ομάδας του.

Από την πλευρά της, η Γουέστ Χαμ ξεκίνησε καλύτερα στο πρώτο μέρος και κατάφερε να βρει δίχτυα στο 6ο λεπτό με τον Σονγκ, ωστόσο το γκολ του Καμερουνέζου ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Τα «σφυριά» κατάφεραν να μειώσουν στο 54’ με γκολ του Κουγιατέ ωστόσο δεν μπόρεσαν στα υπόλοιπα λεπτά να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα, με αποτέλεσμα να υποχωρήσουν στην 6η θέση.

Σπουδαία νίκη στην έδρα της Χαλ με 1-0 πήρε η ουραγός Λέστερ, ενώ η Στόουκ με δύο γκολ του Ντιουφ κέρδισε με 2-0 την Γουέστ Μπρομ στο Μπριτάνια, με τον Σαμαρά να μένει ξανά εκτός αποστολής. Αντίθετα ισόπαλη 0-0 έληξε η λονδρέζικη μονομαχία της ΚΠΡ με την Κρίσταλ Πάλας αλλά και ο αγώνας της Άστον Βίλα με τη Σάντερλαντ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.