Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τόρες: «Επιτέλους και πάλι στο σπίτι μου»

Τόρες: «Επιτέλους και πάλι στο σπίτι μου»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/12/2014 15:19
Παίκτης της Ατλέτικο είναι και επίσημα ο Φερνάντο Τόρες, καθώς η Ατλέτικο ανακοίνωσε την απόκτηση του με τη μορφή δανεισμού από τη Μίλαν μέχρι το καλοκαίρι του 2016. «Επιτέλους και πάλι στο σπίτι μου» δήλωσε ο Ισπανός άσος.

Μετά από 7 χρόνια, ο Φερνάντο Τόρες επιστρέφει στην Ατλέτικο Μαδρίτης, καθώς οι «ροχιμπλάνκος» ανακοίνωσαν την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού για 18 μήνες από τη Μίλαν.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο Τόρες θα υπογράψει συμβόλαιο με την Ατλέτικο στις 5 Ιανουαρίου, ενώ τον αντίθετο δρόμο αναμένεται να ακολουθήσει ο Αλέσιο Τσέρτσι.

«Επιτέλους και πάλι στο σπίτι μου. Ευχαριστώ όλους όσοι βοήθησαν να γίνει πραγματικότητα αυτό το όνειρο. Forza Atleti», έγραψε στο twitter ο 30χρονος επιθετικός, που στην πρώτη του θητεία στην Ατλέτικο σημείωσε 91 γκολ σε 244 εμφανίσεις.

Αυτή τη στιγμή ο Τόρες βρίσκεται στο Ντουμπάι με την αποστολή της Μίλαν ενόψει του αυριανού φιλικού αγώνα των «ροσονέρι» με τη Ρεάλ, με τον ίδιο να δηλώνει ευτυχής για την επιστροφή του στην ομάδα της καρδιάς του:

«Η μεταγραφή στη Μίλαν ήταν μια νέα πρόκληση για μένα. Μου έδειξαν ότι με χρειάζονται και ότι ήθελαν να με χρησιμοποιήσουν σαν παίκτη-κλειδί. Όμως αυτή η κατάσταση άλλαξε μετά από λίγους μήνες. Ο προπονητής αποφάσισε να χρησιμοποιεί άλλους παίκτες και εγώ δεν έβρισκα πλέον αυτό που έψαχνα όταν έφυγα για την Αγγλία. Θέλω να ευχαριστήσω τη Μίλαν που μου επέτρεψε να φύγω. Πίστευα πως θα ήμουν σημαντικός εκεί, αλλά τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά.

«Τώρα δεν υπάρχει για μένα καλύτερο μέρος από την Ατλέτικο. Για μένα η ομάδα αυτή είναι ένα μέρος ευτυχίας. Σαν παιδί, ήταν όνειρό μου να παίξω σε αυτή την ομάδα και επιστρέφοντας εκπληρώνεται ένα ακόμη όνειρό μου.

Οι οπαδοί ξέρουν πως είναι το σπίτι μου η Ατλέτικο. Έχω νιώσει την πίκρα στις ήττες και τη χαρά στις επιτυχίες της. Κανείς δεν αμφιβάλλει πώς θα νιώσω όταν θα ξαναφορέσω τη φανέλα της. Οι φίλοι της Ατλέτικο ζητούν από τους παίκτες να δίνουν τα πάντα στο γήπεδο και να είναι σίγουροι πως θα κάνω αυτό ακριβώς και πολλά περισσότερα
», δήλωσε ο Τόρες.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.