Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Νίκες πριν το Σούπερ Καπ για Γιουβέντους, Νάπολι (videos)

Σέριε Α: Νίκες πριν το Σούπερ Καπ για Γιουβέντους, Νάπολι (videos)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/12/2014 00:09
Λίγες ημέρες πριν την μονομαχία τους για το Σούπερ Καπ Ιταλίας, Γιουβέντους και Νάπολι επέστρεψαν στις νίκες στη Σέριε Α, με την πρώτη να φεύγει με το «διπλό» (3-1) από την έδρα της Κάλιαρι και τη δεύτερη να νικάει με 2-0 την ουραγό Πάρμα.

Ο αγώνας Σούπερ Καπ ανάμεσα στη Γιουβέντους και τη Νάπολι την προσεχή Δευτέρα (22/12) στο Κατάρ ήταν ο λόγος που οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν την Πέμπτη ανοίγοντας την αυλαία της 16ης αγωνιστικής στη Σέριε Α.

Η «Γηραιά Κυρία», μετά από δύο σερί ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Κάλιαρι, καθώς πήρε τη νίκη με 3-1 στη Σαρδηνία και ξέφυγε προσωρινά με +4 από τη δεύτερη Ρόμα.

Η ομάδα του Αλέγκρι «καθάρισε» από νωρίς την υπόθεση νίκη, πετυχαίνοντας δύο γρήγορα γκολ με Τέβες (3’) και Βιδάλ (15’). Η Κάλιαρι δεν μπόρεσε να απειλήσει τους πρωταθλητές, που πέτυχαν και 3ο τέρμα στο 50’ με γκολ του Γιορέντε.

Σέριε Α: Νίκες πριν το Σούπερ Καπ για Γιουβέντους, Νάπολι (videos)
Το μόνο που κατάφερε η Κάλιαρι ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής με κεφαλιά του Ροσετίνι στο 65’ για το τελικό 3-1.

Από την άλλη, η Νάπολι κέρδισε με 2-0 την ουραγό Πάρμα στο «Σαν Πάολο» και επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερις αγωνιστικές.

Ζαπάτα (19’) και Μέρτενς (30’ πεν.) ήταν οι σκόρερ για τους «παρτενοπέι» που στη συνέχεια έριξαν το ρυθμό και πήραν μια ξεκούραστη νίκη, καθώς η Πάρμα δεν μπόρεσε να ανησυχήσει την ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ.

Με τη νίκη της, η Νάπολι ανέβηκε προσωρινά στην 3η θέση με 27 βαθμούς, έναν περισσότερο από Λάτσιο, Σαμποντόρια και Τζένοα που έχουν παιχνίδι λιγότερο.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.