Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Έβαλε… φωτιά στο πρωτάθλημα ο ΠΑΣ

Σούπερ Λιγκ: Έβαλε… φωτιά στο πρωτάθλημα ο ΠΑΣ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/12/2014 19:12
Φωτιά στο πρωτάθλημα έβαλε ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος κέρδισε με 3-0 τον ΠΑΟΚ στους Ζοσιμάδες επιτρέποντας έτσι στον Ολυμπιακό να πλησιάσει στο -1 από την πρώτη θέση, την ώρα που ο Παναθηναϊκός με νίκη στη Ξάνθη μειώνει στο -2 από την κορυφή!

Μετά τον Ολυμπιακό (ισοπαλία 2-2 στο «Καραϊσκάκη»), ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε ζημιά και στον ΠΑΟΚ, καθώς υποχρέωσε την ομάδα του Αναστασιάδη σε ήττα με 3-0 στους Ζοσιμάδες χάρη σε γκολ των Λίλα (26’), Κοροβέση (73’) και Μανιά (90+3’).

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό στο πρώτο μέρος, με τον ΠΑΣ να μπαίνει πιο δυνατά και να απειλεί δύο φορές με σουτ του Λίλα (8’, 11’) ενώ η απάντηση του ΠΑΟΚ ήρθε στο 13’ με σουτ του Σαλπιγγίδη που απόκρουσε ο Βελλίδης.

Ο γκολκίπερ του ΠΑΣ πραγματοποίησε διπλή επέμβαση στο 18’ σε προσπάθειες των Σαλπιγγίδη και Αθανασιάδη και στο 24’ ο Γλύκος έδιωξε σωτήρια το σουτ του Τσάβες κρατώντας το μηδέν.

Ωστόσο δύο λεπτά μετά, ο Λίλα με μακρινό σουτ «έγραψε» το 1-0 για τους γηπεδούχους, νικώντας τον Γλύκο, ο οποίος τραυματίστηκε στη φάση του γκολ και αποχώρησε με φορείο, με τον Ιτάνζ να παίρνει έτσι τη θέση του.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να απαντήσει, ωστόσο με εξαίρεση μια ευκαιρία με σουτ του Κλάους στο 33’ και ένα επικίνδυνο γύρισμα του Τζανδάρη στον Περέιρα στο 69’, δεν κατάφερε να γίνει απειλητικός.

Από την πλευρά του, ο ΠΑΣ ήταν πολύ καλά στημένος, είχε ευκαιρία στο 52’ με σουτ του Λίλα και τελικώς στο 73’, ύστερα από εξαιρετική κάθετη πάσα του Τσάβες, ο Κοροβέσης νίκησε από κοντά τον Ιτάνζ «γράφοντας» το 2-0.

Η απάντηση δεν ήρθε ποτέ από τον ΠΑΟΚ και στις καθυστερήσεις ο Μανιάς με ωραίο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0, με τον ίδιο να αποβάλλεται στη συνέχεια με δύο κίτρινες για τον πανηγυρισμό του (φανέλα και κλωτσιά στο σημαιάκι).

Έτσι με τη νίκη του, ο ΠΑΣ ανέβηκε στην 6η θέση με 23 βαθμούς, με τον ΠΑΟΚ να μένει στους 31 και να βλέπει τον Ολυμπιακό να βρίσκεται σε απόσταση ενός βαθμού από την κορυφή.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.