Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Η Σαν Λορέτζο αντίπαλος της Ρεάλ στον τελικό (video)

Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Η Σαν Λορέτζο αντίπαλος της Ρεάλ στον τελικό (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/12/2014 00:54
Η Σαν Λορέντζο τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Όκλαντ Σίτι και χρειάστηκε την παράταση (2-1) για να πάρει την πρόκριση για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ.

Θύμα έκπληξης παραλίγο να πέσει η κάτοχος του Κόπα Λιμπερταδόρες, Σαν Λορέντζο η οποία ζορίστηκε αρκετά απέναντι στην πρωταθλήτρια Ωκεανίας, Όκλαντ Σίτι, ωστόσο κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 στην παράταση (1-1 κ.δ) και να «σφραγίσει» το εισιτήριο για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, εκεί που θα παίξει κόντρα στη Ρεάλ.

Οι πρωταθλητές Λατινικής Αμερικής προηγήθηκαν στο 45+2’ με τέρμα του Μπαριέντος, όμως οι Νεοζηλανδοί, που έφτασαν στα ημιτελικά αποκλείοντας στους «8» την πρωταθλήτρια Αφρικής, Σέτιφ, κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 67’ με τέρμα του Μπερλάνγκα.

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση, εκεί όπου η Σαν Λορέντζο «σφράγισε» την πρόκριση με γκολ του Μάτος στο 93’ και το Σάββατο (20/12) θα αντιμετωπίσει την Ρεάλ στο Μαρακές του Μαρόκου με στόχο να κάνει την έκπληξη και να στεφθεί πρωταθλήτρια κόσμου για πρώτη φορά στην ιστορία της.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.