Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Λίβερπουλ εναντίον Τσέλσι στους «4»

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Λίβερπουλ εναντίον Τσέλσι στους «4»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/12/2014 00:02
Την πρόκριση στους «4» του Λιγκ Καπ εξασφάλισε η Λίβερπουλ, η οποία κέρδισε με 3-1 τη Μπόρνμουθ και θα αντιμετωπίσει σε διπλά παιχνίδια την Τσέλσι με στόχο την πρόκριση στον τελικό του Γουέμπλει. Στα ημιτελικά και η Τότεναμ η οποία διέλυσε με 4-0 τη Νιούκαστλ και θα παίξει απέναντι στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Μετά από άσχημα αποτελέσματα σε Τσάμπιονς Λιγκ και Πρέμιερ Λιγκ, η Λίβερπουλ επέστρεψε στις νίκες, καθώς κέρδισε με 3-1 την Μπόρνμουθ εκτός έδρας και πήρε το εισιτήριο για τους «4» του Λιγκ Καπ εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Τσέλσι σε διπλά παιχνίδια.

Πρωταγωνιστής των «κόκκινων» ήταν ο Στέρλινγκ ο οποίος πέτυχε δύο γκολ (20’, 51’), με τον Μάρκοβιτς να βάζει και αυτός το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ (27’), πετυχαίνοντας το πρώτο του τέρμα με τους «κόκκινους».

Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι κατάφεραν απλώς να μειώσουν στο 57’ με τον Γκόσλινγκ και πλέον θα εστιάσουν την προσοχή τους στην Τσάμπιονσιπ όπου αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην 1η θέση μαζί με τη Μίντλεσμπρο.

Στο άλλο παιχνίδι, η Τότεναμ έκανε περίπατο κόντρα στη Νιούκαστλ, καθώς πήρε εμφατική νίκη με 4-0 και θα αντιμετωπίσει στους «4» τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ομάδα 3ης κατηγορίας.

Μπενταλέμπ (18’), Τσαντλί (46’), Κέιν (65’) και Σολδάδο (70’) οι σκόρερ για την ομάδα του Ποκετίνο, η οποία πήρε εκδίκηση από τη Νιούκαστλ για την εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα (1-2) τον Οκτώβριο και έχει μια «χρυσή» ευκαιρία να βρεθεί στον τελικό του Γουέμπλει.

Οι αγώνες στα ημιτελικά είναι διπλοί, με τα πρώτα παιχνίδια να διεξάγονται 20-21 Ιανουαρίου και οι επαναληπτικοί μια εβδομάδα μετά. Μάλιστα λίγες ημέρες μετά τον επαναληπτικό, η Τσέλσι υποδέχεται στο «Στάμφορντ Μπρίτζ» την Μάντσεστερ Σίτι σε παιχνίδι που μπορεί να είναι καθοριστικό όσον αφορά τη μάχη του πρωταθλήματος.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.