Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Αγχωτική νίκη για ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ: Αγχωτική νίκη για ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/12/2014 19:16
Αγχωτική νίκη για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος με γκολ των Περέιρα (58’) και Κάτσε (82’) κέρδισε με 2-1 την Κέρκυρα στην Τούμπα, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν προσωρινά στο 70’ με τον Ναγιάρ ενώ «άγγιξαν» το 2-2 στο φινάλε, έχοντας δοκάρι με του Καϊκούτ. Διατήρησε το +4 από τον Ολυμπιακό ο «δικέφαλος του Βορρά».

Λίγες ημέρες μετά τον αποκλεισμό από τη Γκινγκάμπ στην Ευρώπη, ο ΠΑΟΚ ζορίστηκε κόντρα στην Κέρκυρα, ωστόσο με γκολ του Κάτσε στο 82’ πήρε τη νίκη με 2-1 στην Τούμπα και διατήρησε το +4 από τον Ολυμπιακό στην κορυφή της Σούπερ Λιγκ.

Ο Αναστασιάδης προχώρησε σε αρκετές αλλαγές, με τον «δικέφαλο του Βορρά» ήταν κακός στο πρώτο ημίχρονο, καθώς παρουσίασε πρόβλημα στην ανάπτυξη και δημιούργησε μόνο δύο καλές στιγμές με σουτ του Κουλούρη (5’), ενώ ο ίδιος στο 21’ δεν μπόρεσε να στείλει με προβολή τη μπάλα στα δίχτυα.

Αντίθετα, η Κέρκυρα δεν περιορίστηκε σε αμυντικό ρόλο, απείλησε στο 37’ με σουτ του Γκόμες, ενώ ένα λεπτό μετά ο Χαβίτο βγήκε τετ-α-τετ με τον Γλύκο αλλά το τελείωμα του ήταν κακό.

Σούπερ Λιγκ: Αγχωτική νίκη για ΠΑΟΚ
Οι φιλοξενούμενοι συνέχιζαν να ήταν απειλητικοί, με τον Ζορμπά να βγαίνει στο 39’ απέναντι στον Γλύκο, όμως η φάση σταμάτησε λανθασμένα για οφσάιντ, ενώ στο 41’ ο Κόντος προσπάθησε από μακριά να πλασάρει τον γκολκίπερ του ΠΑΟΚ που ήταν εκτός θέσης.

Με το τέλος του πρώτου ημιχρόνου φίλαθλοι του ΠΑΟΚ αποδοκίμασαν την ομάδα τους για την κακή εικόνα στο πρώτο μέρος, με τον Αναστασιάδη να ρίχνει στην επανάληψη τους Αθανασιάδη και Ρατς.

Η εικόνα του ΠΑΟΚ βελτιώθηκε και στο 58’ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν, με τον Παπαδόπουλο να τροφοδοτεί τον Περέιρα και εκείνος κατάφερε να σκοράρει, δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του.

Η Κέρκυρα δεν πτοήθηκε, είχε μεγάλες ευκαιρίες για να απαντήσει, με τον Γλύκο να λέει δύο φορές «όχι» στον Μαρκόφσκι, όμως 71’ ο Ναγιάρ με σουτ και τη… βοήθεια του Τζαβέλλα (η μπάλα βρήκε πάνω του και άλλαξε πορεία) κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα.

Παρόλα αυτά ο ΠΑΟΚ πήρε ξανά το προβάδισμα στο 81’ χάρη σε σουτ του Κάτσε από το ύψος της περιοχής. Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια είχαν δύο μοναδικές ευκαιρίες για να «κλειδώσουν» τη νίκη, με τον Σέτκους να νικάει σε τετ-α-τετ τον Πόζογλου στο 89’, ενώ στο 90+1’ ο Περέιρα δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα μπροστά από την γραμμή της εστίας!

Μάλιστα σττην τελευταία φάση του αγώνα η Κέρκυρα έχασε τεράστια ευκαιρία για το 2-2. Ο Καϊκούτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι με εκτέλεση φάουλ και στην επαναφορά ο Γλύκος έκανε μεγάλη επέμβαση, κρατώντας τη νίκη για τον ΠΑΟΚ!

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σπυρόπουλος (46' Ρατς), Βίτορ, Τζαβέλλας, Σκόνδρας, Ποζατζίδης (76' Πόζογλου), Κάτσε, Τζανδάρης, Περέιρα, Παπαδόπουλος, Κουλούρης (46' Αθανασιάδης).

Κέρκυρα: Σέτκους, Βενέτης, Γκόμες, Ντιμιτρόφσκι, Ντιόγκο, Καρντόζο (64' Ανδρεόπουλος), Ζορμπάς, Ναγιάρ (77' Κρητικός), Κόντος, Καϊκούτ, Χαβίτο (65' Μαρκόφσκι).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.