Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χάνει Τζέκο και Κομπανί η Μάντσεστερ Σίτι

Χάνει Τζέκο και Κομπανί η Μάντσεστερ Σίτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/12/2014 04:09
Πύρρειος αποδείχθηκε η νίκη της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στη Λέστερ, καθώς οι Κομπανί και Τζέκο τραυματίστηκαν και αναμένεται να επιστρέψουν στην ενεργό δράση μετά το νέο έτος.

Μετά τους τραυματισμούς των Αγκουέρο και Γιόβετιτς, η Μάντσεστερ Σίτι χάνει ακόμα δύο σημαντικούς παίκτες της, καθώς οι Κομπανί και Τζέκο τραυματίστηκαν στο παιχνίδι με τη Λέστερ και όπως αποκάλυψε ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, θα επιστρέψουν από το 2015:

«Είναι απίθανο οι Τζέκο και Κομπανί να είναι έτοιμοι πριν την Πρωτοχρονιά. Θα δούμε τι θα γίνει ωστόσο μου φαίνεται πολύ δύσκολο γι’ αυτούς να επιστρέψουν νωρίτερα. Ο Γιόβετιτς θα μείνει εκτός για αρκετές εβδομάδες ακόμα. Είναι δύσκολο γιατί έχουμε αρκετά παιχνίδια, όμως δεν θέλουμε να διαμαρτυρόμαστε για τραυματισμούς», δήλωσε ο Πελεγκρίνι.

Ο Βόσνιος επιθετικός τραυματίστηκε στη γάμπα κατά τη διάρκεια του ζεστάματος και τη θέση του στο παιχνίδι πήρε ο 18χρονος Πόθο, ενώ ο Κομπανί αποχώρησε λίγα λεπτά πριν το φινάλε με ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο.

Έτσι οι δύο άσοι θα χάσουν σίγουρα τα παιχνίδια με Κρίσταλ Πάλας (20/12), Γουέστ Μπρομ (26/12), Μπέρνλι (28/12) και θα κάνουν αγώνα δρόμου για το ματς με την Σάντερλαντ (1/1).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.