Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Football League: Πρώτη απώλεια για ΑΕΚ (video)

Football League: Πρώτη απώλεια για ΑΕΚ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/12/2014 17:06
Μετά από έξι συνεχόμενες νίκες, η ΑΕΚ γνώρισε την πρώτη της βαθμολογική απώλεια στη Football League, καθώς έμεινε στο 0-0 με την Ερμιονίδα στην Αργολίδα και έφτασε τους 19 βαθμούς στον Ν. όμιλο.

Μια εβδομάδα μετά την μεγάλη νίκη με 7-0 απέναντι στην Επισκοπή, η ΑΕΚ βρέθηκε σε κακή ημέρα κόντρα στην Ερμιονίδα με αποτέλεσμα να μείνει στο 0-0 στο Κρανίδι και να γνωρίσει την πρώτη της βαθμολογική απώλεια.

Η «Ένωση» ξεκίνησε δυνατά απειλώντας στο 6ο λεπτό με σουτ του Μπρέσεβιτς που απόκρουσε με τα πόδια ο Πονηρός, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα η οποία δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες για γκολ, απειλώντας μόνο με στημένες φάσεις.

Ο τραυματισμός του Μπαρμπόσα στο πρώτο μέρος δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο το έργο της ΑΕΚ, η οποία δεν μπορούσε να δημιουργήσει ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα και στο 41’ χρειάστηκε την απόκρουση του Ανέστη σε σουτ του Παβίσεβιτς για να κρατήσει το μηδέν.

Τα πράγματα δεν άλλαξαν στο δεύτερο μέρος, με τους φιλοξενούμενους να είχαν την υπεροχή ωστόσο συνέχιζαν να παρουσιάζουν πρόβλημα στη δημιουργία ευκαιριών, με την Ερμιονίδα στον αντίποδα να είχε μεγάλη στιγμή με τον Ταπέ στο 55’ για να ανοίξει το σκορ.

Η μεγάλη ευκαιρία της «Ένωσης» ήρθε στο 90+4’, με τον Πλατέλλα να βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση ωστόσο το σουτ του ήταν αδύναμο, με το 0-0 να μένει μέχρι το φινάλε.

«Διπλό» στο Βόλο ο Τύρναβος, δεύτερη η Παναχαϊκή


Football League: Πρώτη απώλεια για ΑΕΚ (video)
Στα άλλα παιχνίδια, σπουδαία νίκη για τον Τύρναβο, ο οποίος κέρδισε με 3-2 τον Ολυμπιακό Βόλου στο ΕΑΚ κάνοντας την έκπληξη, ενώ η Παναχαϊκή κέρδισε με 2-0 τη Καλλιθέα με δύο γκολ του Μαρουκάκη στο πρώτο μέρος (11’, 36’) και ανέβηκε στη 2η θέση του Ν. ομίλου με 18 βαθμούς.

Με τέρμα του Ταμπάκη στο 6ο λεπτό, ο Αχαρναϊκός κέρδισε με 1-0 στην έδρα του Παναιγιάλειου, ενώ με δύο τέρματα του Ράντι (37’, 79’) ο Ηρακλής Ψαχνών νίκησε με 2-1 τον Φωστήρα στον Ταύρο.

Νίκη και για την Επισκοπή, η οποία επικράτησε με το ίδιο σκορ του Πανηλειακού, ενώ ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς του Πιερικού με τον Αιγινιακό.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.