Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Γκέλα και -4 για Μπαρτσελόνα (video)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Γκέλα και -4 για Μπαρτσελόνα (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/12/2014 19:15
Δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη από την έδρα της Χετάφε η Μπαρτσελόνα, καθώς οι δύο ομάδες έμειναν ισόπαλες 0-0 στη Μαδρίτη, σκορ που φέρνει τη Ρεάλ στο +4 από τους «μπλαουγκράνα» στην κορυφή της Πριμέρα.

Η απουσία του τραυματία Νεϊμάρ φάνηκε πως επηρέασε τη Μπαρτσελόνα, η οποία έμεινε στο 0-0 με την Χετάφε στη Μαδρίτη και έχασε έδαφος στη μάχη του πρωταθλήματος.

Οι «μπλαουγκράνα» δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν μεγάλη ευκαιρία για γκολ στο πρώτο ημίχρονο και η καλύτερη στιγμή άνηκε στην Χετάφε η οποία απείλησε με ωραίο σουτ του Λαφίτα στο 33’ αναγκάζοντας τον Μπράβο σε εντυπωσιακή απόκρουση.

Μάλιστα και οι δύο ομάδες διαμαρτυρήθηκαν δίκαια για πέναλτι στο 21ο λεπτό, καθώς αρχικά ο Βαλέρα μάζεψε τη μπάλα με το χέρι στην περιοχή, ενώ στην συνέχεια της φάσης η Χετάφε βγήκε στην κόντρα και ζήτησε πέναλτι για χέρι του Άλβες εντός περιοχής, με τον διαιτητή να μην καταλογίζει τίποτα!

Στην επανάληψη, ο Μέσι είχε δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 52’, ενώ ο ίδιος απείλησε ξανά με κεφαλιά στο 69’, με το 0-0 όμως να μένει μέχρι το φινάλε.

Μάλιστα στο φινάλε η Χετάφε διαμαρτυρήθηκε ξανά, καθώς στα τελευταία δευτερόλεπτα του ματς ο Αλβάρο Βάθκεθ ήταν έτοιμος να βγει τετ-α-τετ με τον Μπράβο μετά από λάθος του Ινιέστα, με τον διαιτητή όμως να σφυρίζει τη λήξη, προκαλώντας τον εκνευρισμό των γηπεδούχων.

Στο -4 από την πρωτοπόρο Ρεάλ έμεινε η Μπαρτσελόνα, η οποία έδωσε παράλληλα την ευκαιρία στην Ατλέτικο να την πιάσει στην 2η θέση, εφόσον κερδίσει την Βιγιαρεάλ την Κυριακή.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.