Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Εκτός Ευρώπης ο ΠΑΟΚ

Γιουρόπα Λιγκ: Εκτός Ευρώπης ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/12/2014 00:00
Δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ ο ΠΑΟΚ ο οποίος ηττήθηκε με 2-1 στην Τούμπα από τη Γκινγκάμπ, που πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση, αφήνοντας τον «δικέφαλο του Βορρά» εκτός Ευρώπης. Και τα δύο γκολ των Γάλλων ο Μποβί (7’, 83’), ισοφάρισε προσωρινά ο Κλαόυς (22’ πεν.), που είχε δοκάρι στο 52’.

Ο ΠΑΟΚ ήθελε νίκη κόντρα στην Γκινγκάμπ στην Τούμπα για να πάρει την πρόκριση για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, ωστόσο αντί αυτού γνώρισε την ήττα με 2-1 από τη γαλλική ομάδα που πήρε πανηγυρικά το εισιτήριο για την επόμενη φάση, ρίχνοντας στο... καναβάτσο την ομάδα του Αναστασιάδη

«Δήμιος» του ΠΑΟΚ ήταν ο Μποβί ο οποίος με δύο γκολ (7’, 83’) χάρισε τη νίκη-πρόκριση στη Γκινγκάμπ, η οποία ισοφαρίστηκε προσωρινά στο 22’ από πέναλτι του Αθανασιάδη.

Ο Έλληνας φορ είχε δοκάρι (52’) και μεγάλη ευκαιρία με σουτ (73’) για να ολοκληρώσει την ανατροπή, ωστόσο αυτό δεν έγινε και η γαλλική ομάδα «κλείδωσε» εφτά λεπτά πριν το φινάλε τη νίκη που την φέρνει στην κλήρωση της Δευτέρας.

Το ματς:


Γιουρόπα Λιγκ: Εκτός Ευρώπης ο ΠΑΟΚ
Το παιχνίδι ξεκίνησε άσχημα για τον «δικέφαλο του Βορρά» καθώς μόλις στο 7ο λεπτό ο Μποβί «πάγωσε» την Τούμπα, σκοράροντας με καρφωτή κεφαλιά έπειτα από εκτέλεσε φάουλ του Ζιρές.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να απαντήσει στο 22’ καθώς κέρδισε πέναλτι μετά από χέρι του Γιάκομπσεν στην περιοχή και ο Αθανασιάδης δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα.

Η ομάδα του Αναστασιάδη θα μπορούσε να ολοκληρώσει την ανατροπή στο 30’ όταν ο Ρατς δεν βρήκε για λίγα εκατοστά τη μπάλα με προβολή έπειτα από πάσα του Περέιρα, με την Γκινγκάμπ να χάνει στη συνέχεια δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Μαντάν για να πάει με προβάδισμα στα αποδυτήρια.

Ο άσος των φιλοξενούμενων είχε δοκάρι στο 32’, ενώ ο ίδιος έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ με κεφαλιά στο 39ο λεπτό.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» την ανατροπή καθώς ο Κλάους έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι με κεφαλιά στο 52’ και εφτά λεπτά μετά η Γκινγκάμπ θα μπορούσε να ξαναπάρει το προβάδισμα, καθώς ο Ζιρέ δεν κατάφερε να νικήσει από κοντά τον Γλύκο.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν στη συνέχεια να πετύχουν το γκολ της πρόκρισης, όμως με εξαίρεση ένα καλό σουτ του Αθανασιάδη στο 73’, δεν απείλησαν τη Γκινγκάμπ, η οποία μετά από αντεπίθεση στο 83’ «κλείδωσε» την πρόκριση, με τον Μποβί να «γράφει» το τελικό 2-1.

Χειροκρότημα από τον κόσμο στο φινάλε του αγώνα, με τον ΠΑΟΚ να στρέφει πλέον την προσοχή του στις εγχώριες διοργανώσεις.

Η βαθμολογία:

1. Φιορεντίνα 13
2. Γκινγκάμπ 10
3. ΠΑΟΚ 7
4. Ντιναμό Μινσκ 4

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.