Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: «Παγωμάρα» στο 87’

Γιουρόπα Λιγκ: «Παγωμάρα» στο 87’

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/12/2014 22:07
Χωρίς νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ ο Παναθηναϊκός, ο οποίος παρότι προηγήθηκε κόντρα στην Εστορίλ στη Λεωφόρο με γκολ του Καρέλη (55’) και είχε ευκαιρίες για ένα δεύτερο τέρμα, πλήρωσε την αστοχία του στο 87’, με τους Πορτογάλους να ισοφαρίζουν σε 1-1, αφήνοντας τους «πράσινους» στην τελευταία θέση του ομίλου !

Με μόλις 2 βαθμούς ολοκλήρωσε την ευρωπαϊκή του πορεία ο Παναθηναϊκός ο οποίος ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα κόντρα στην Εστορίλ, κατάφερε να σκοράρει με τον Καρέλη (55’), που είχε και δύο δοκάρια (45+1’, 59’) ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 87’ σε 1-1, ενώ ένα λεπτό μετά είχαν δοκάρι -μετά από απόκρουση του Στιλ- για να ολοκληρώσουν την ανατροπή.

Ο βαρύς αγωνιστικός χώρος λόγω της βροχής δυσκόλεψε τις προσπάθειες των δύο ομάδων που δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν μεγάλες ευκαιρείς για γκολ στο πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης.

Γιουρόπα Λιγκ: «Παγωμάρα» στο 87’
Η πρώτη μεγάλη φάση άνηκε στην Εστορίλ, με τον Στιλ να νικάει σε τετ-α-τετ τον Αρτούρο στο 36’, φάση που λειτούργησε σαν… ηλεκτροσόκ για τον Παναθηναϊκό καθώς από εκείνο το σημείο μέχρι και τη λήξη του ημιχρόνου, δημιούργησε τέσσερις κλασικές ευκαιρίες για γκολ.

Στο 37’ οι «πράσινοι» απάντησαν στις ευκαιρίες, με τον Βάγκνερ να διώχνει σε κόρνερ το σουτ του Καρέλη, ενώ Κουτρουμπής (38’) και Δώνης (43’) δεν μπόρεσαν να κερδίσουν από κοντά τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

Η ομάδα του Αναστασίου είχε δοκάρι με σουτ του Καρέλη στο 45+1’, ωστόσο ο ίδιος δεν αστόχησε στο 55’, καθώς μετά από διαγώνια πάσα του Ντίνα, ο Έλληνας άσος «έγραψε» το 1-0 με πλασέ από το ύψος του πέναλτι.

Τέσσερα λεπτά μετά, ο Καρέλης είχε νέο δοκάρι με προβολή για να «κλειδώσει» τη νίκη του τριφυλλιού, ενώ ο ίδιος στο 61’ έχασε ακόμα μια ευκαιρία για το 2-0, καθώς το πλασέ του πέρασε ελάχιστα άουτ.

Οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να σπαταλούν ευκαιρίες, με τον Μπεργκ να πιάνει αφύλαχτος την κεφαλιά στο 74’ αλλά να αστοχεί και η Εστορίλ «άγγιξε» την ισοφάριση στο 76’, καθώς μετά από λάθος του Τριανταφυλλόπουλου, ο Σεμπά βρέθηκε προ του Στιλ, όμως ο Άγγλος γκολκίπερ απόκρουσε εντυπωσιακά.

Στο 87’ όμως, ο Κλέμπερ δεν συγχώρησε την αδράνεια της άμυνας του Παναθηναϊκού και με δυνατό σουτ έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Μάλιστα ένα λεπτό μετά ο Στιλ απόκρουσε εντυπωσιακά τη μπάλα σε κοντινό σουτ του Μπαλμπόα, στέλνοντας την στο δοκάρι, με το 1-1 να μένει μέχρι το φινάλε.

Παναθηναϊκός: Στιλ, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Λαγός, Ατζαγκούν (61’ Πράνιτς), Δώνης, Καρέλης, Μπούι, Ρισβάνης, Ντίνας (67’ Μπεργκ), Μπούρμπος (28’ Τριανταφυλλόπουλος).

Εστορίλ: Βάγκνερ, Ταβάρες, Αρτούρο (61’ Κλέμπερ), Μανο, Αντερσον, Καμπρέρα, Σεμπά, Κουκα (68’ Μπαλμπόα), Ραφαελ, Μπρούνο, Μπαμπάνκο.

Η βαθμολογία:


1. Ντιναμό Μόσχας 18
2. Αιντχόβεν 8
3. Εστορίλ 5
4. Παναθηναϊκός 2

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.