Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οι 16 του Τσάμπιονς Λιγκ και οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο Γιουρόπα

Οι 16 του Τσάμπιονς Λιγκ και οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο Γιουρόπα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/12/2014 01:00
Συμπληρώθηκε το «πάζλ» των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και παράλληλα προέκυψαν νέοι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Μάντσεστερ Σίτι και Σάλκε ήταν οι δύο τελευταίες ομάδες που «σφράγισαν» την πρόκριση για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ με αποτέλεσμα να συμπληρωθεί το «πάζλ» ενόψει της κλήρωσης την ερχόμενη Δευτέρα στη Νιόν (15/12, 13:00).

Σε αυτή θα προκύψουν τα οκτώ ζευγάρια των πρώτων νοκ άουτ, με τα πρώτα ματς να διεξάγονται 17, 18, 24 και 25 Φεβρουαρίου ενώ οι επαναληπτικοί στις 10, 11, 17 και 18 Μαρτίου.

Σε αυτή τη φάση, οι πρώτοι των ομίλων κληρώνονται με τους δεύτερους (έχοντας τη ρεβάνς εντός έδρας), ενώ δεν μπορούν να βρεθούν αντιμέτωπες ομάδες από την ίδια χώρα ή τον ίδιο όμιλο.

Ισχυροί: Ατλέτικο Μαδρίτης, Ρεάλ Μαδρίτης, Μονακό, Ντόρτμουντ, Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, Τσέλσι, Πόρτο

Αδύνατοι: Γιουβέντους, Βασιλεία, Λεβερκούζεν, Άρσεναλ, Μάντσεστερ Σίτι, Παρί Σεν Ζερμέν, Σάλκε, Σαχτάρ Ντόνετσκ

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού


Οι 16 του Τσάμπιονς Λιγκ και οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο Γιουρόπα
Παράλληλα, τη Δευτέρα στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ εκεί όπου ο Ολυμπιακός (και ελπίζουμε και ο ΠΑΟΚ) θα δώσει το παρών στη Νιόν.

Οι «ερυθρόλευκοι» συγκέντρωσαν 9 βαθμούς και βρίσκονται στους καλύτερους τρίτους των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ με αποτέλεσμα να είναι στους ισχυρούς ενόψει της κλήρωσης.

Αυτό σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσουν στους «32» μία από τις 12 ομάδες που θα τερματίσουν δεύτερες στους ομίλους του Γιουρόπα (ο ΠΑΟΚ εξαιρείται εάν πάρει την πρόκριση) ή έναν από τους τέσσερις τρίτους του Τσάμπιονς Λιγκ που συγκέντρωσαν τη χαμηλότερη βαθμολογία στους ομίλους.

Ισχυροί

Καλύτεροι τρίτοι των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ: Ολυμπιακός, Ζενίτ, Σπόρτινγκ, Μπιλμπάο
Πρώτοι ομίλων Γιουρόπα Λιγκ: Σάλτσμπουργκ, Ντιναμό Μόσχας, Ίντερ, Έβερτον, Φιορεντίνα

Αδύνατοι

Χειρότεροι τρίτοι των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ: Άντερλεχτ, Λίβερπουλ, Ρόμα, Άγιαξ
Δεύτεροι ομίλων Γιουρόπα Λιγκ: Σέλτικ, Αϊντχόφεν

Έχουν επίσης προκριθεί στους «32» (χωρίς να έχουν «κλειδώσει» ακόμα την πρώτη θέση): Τότεναμ, Μπεσίκτας, Φέγενοορντ, Νάπολι, Ντιναμό Κιέβου, Λέγκια Βαρσοβίας, Τραμπσονσπόρ

Η πλήρης λίστα των πιθανών αντιπάλων για Ολυμπιακό (και πιθανώς ΠΑΟΚ) θα προκύψει μετά τους αγώνες της Πέμπτης με τους οποίους ολοκληρώνονται οι όμιλοι του Γιουρόπα Λιγκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.