Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουρίνιο: «Μπορούμε να ονειρευόμαστε το Τσάμπιονς Λιγκ»

Μουρίνιο: «Μπορούμε να ονειρευόμαστε το Τσάμπιονς Λιγκ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/12/2014 20:20
Πεπεισμένος πως η Τσέλσι μπορεί να φτάσει μέχρι τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και να κατακτήσει το τρόπαιο εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος όμως πρόσθεσε πως υπάρχουν μεγάλες ομάδες στους «16» που μπορούν να αποκλείσουν τους «μπλε» του Λονδίνου.

Η Τσέλσι εξασφάλισε από την 5η αγωνιστική την πρώτη θέση στον όμιλο της, με τον Ζοζέ Μουρίνιο να δηλώνει πως η ομάδα του μπορεί να ονειρεύεται την κατάκτηση του τίτλου:

«Δεν φοβόμαστε κανέναν, όμως ξέρουμε πως υπάρχουν πολύ καλές και δυνατές ομάδες στη διοργάνωση. Πέρσι φτάσαμε πολύ κοντά (σ.σ ημιτελικά) παρότι δεν είχαμε την ομάδα για να προχωρήσουμε τόσο μακριά. Φέτος είναι διαφορετικά, όποτε μπορούμε να ονειρευόμαστε ότι θα τα καταφέρουμε», δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Οι Λονδρέζοι θα βρεθούν στους ισχυρούς στην κλήρωση της Δευτέρας και θα αντιμετωπίσουν στους «16» μία εκ των Γιουβέντους, Παρί Σεν Ζερμέν, Βασιλεία, Λεβερκούζεν και Σαχτάρ, με τον «special one» να σχολιάζει:

«Το αληθινό Τσάμπιονς Λιγκ αρχίζει τώρα. Δεν νομίζω πως κάποια μεγάλη ομάδα, εάν εξαιρέσουμε ίσως τη Λίβερπουλ, λείπει από τους «16». Όλες οι ομάδες που έφτασαν μέχρι εδώ θέλουν να κατακτήσουν το τρόπαιο. Ας δούμε εάν οι… καρχαρίες θα μας επιτρέψουν να φτάσουμε μακριά, διότι βλέπουμε αρκετούς στον… ωκεανό» δήλωσε ο Μουρίνιο αναφερόμενος στις Γιουβέντους και Παρί που μπορεί να αντιμετωπίσει στους «16» η Τσέλσι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.