Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Στους «16» η Σάλκε με… βοήθεια από Τσέλσι (video)

Τσάμπιονς Λιγκ: Στους «16» η Σάλκε με… βοήθεια από Τσέλσι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/12/2014 00:27
Με γκολ του Mάιερ, η Σάλκε έφυγε με τη νίκη (1-0) από την έδρα της Μάριμπορ και σε συνδυασμό με τη νίκη της Τσέλσι κόντρα στη Σπόρτινγκ (3-1) πήρε το εισιτήριο για τους «16», με τους Πορτογάλους να τερματίζουν 3οι.

Η Σάλκε ήθελε μόνο νίκη κόντρα στη Μάριμπορ και παράλληλα ήττα της Σπόρτινγκ στο Λονδίνο κόντρα στην Τσέλσι για να προκριθεί και τελικά τα κατάφερε, μιας και η ομάδα του Μουρίνιο κέρδισε με 3-1 τους Πορτογάλους και οι «βασιλικοί μπλε» έφυγαν με τη νίκη (1-0) από τη Σλοβενία.

Οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο μέρος, καθώς ο Ούτσιντα έσωσε στη γραμμή τις προσπάθειες των Βίλερ και Ταβάρες, με τη Σάλκε να ανεβάζει ρυθμό στην επανάληψη και στο 55’ «άγγιξε» το γκολ έχοντας δοκάρι με τον Χούντελαρ.

Ένα λεπτό μετά ο Ντι Ματέο έριξε στο ματς τον Μάιερ και αυτός αποδείχθηκε «χρυσή» αλλαγή καθώς με δικό του γκολ στο 62’ χάρισε την νίκη-πρόκριση στη Σάλκε.

Έκανε δώρο στον Ντι Ματέο η Τσέλσι


Στο άλλο παιχνίδι, η αδιάφορη βαθμολογικά Τσέλσι κέρδισε με 3-1 τη Σπόρτινγκ και δεν της επέτρεψε να πάρει την πρόκριση για τους «16», κάνοντας μεγάλο δώρο στη Σάλκε και τον πρώην προπονητή της, Ρομπέρτο Ντι Ματέο.

Μόλις στο 8ο λεπτό ο Φάμπρεγκας άνοιξε το σκορ από την άσπρη βούλα, ενώ στο 16’ ο Σούρλε διπλασίασε τα τέρματα των «μπλε».

Στην επανάληψη, η Σπόρτινγκ επέστρεψε στο ματς με γκολ του Σίλβα στο 50’, όμως έξι λεπτά μετά ο Μίκελ «έγραψε» το 3-1, σκορ που έμεινε μέχρι το φινάλε.

Η βαθμολογία:


1. Τσέλσι 14
2. Σάλκε 8
3. Σπόρτινγκ 7
4. Μάριμπορ 3




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.