Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Νίκησε την Ίντερ η Ρόμα, γκολάρα ο Χολέμπας (video)

Σέριε Α: Νίκησε την Ίντερ η Ρόμα, γκολάρα ο Χολέμπας (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/12/2014 00:26
Με τον Μανωλά βασικό και τον Χολέμπας να πετυχαίνει τρομερό γκολ, η Ρόμα κέρδισε με 4-2 την Ίντερ στο Ολίμπικο και διατηρήθηκε στο -3 από την πρωτοπόρο Γιουβέντους.

Παρότι ισοφαρίστηκε δύο φορές από την Ίντερ, η Ρόμα δεν μάσησε και κατάφερε να πάρει τη νίκη με 4-2 στο Ολίμπικο με αποτέλεσμα να μείνει σε απόσταση «αναπνοής» από τη Γιουβέντους.

Οι «τζιαλορόσι» κατάφεραν να προηγηθούν στο 21ο λεπτό με γκολ του Ζερβίνιο, όμως η απάντηση για την Ίντερ ήρθε στο 36’ χάρη σε κεφαλιά του Ρανόκια, με το 1-1 να μένει μέχρι το ημίχρονο.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Γκαρσία κατάφερε να ξαναπάρει το προβάδισμα με τρομερό γκολ του Χολέμπας, ο οποίος «χόρεψε» δύο αντιπάλους και με ωραίο σουτ «έγραψε» το 2-1 στο 47’. Και πάλι όμως η Ίντερ είχε απάντηση, καθώς ισοφάρισε δέκα λεπτά αργότερα με τον Οσβάλντο, ο οποίος «πλήγωσε» την πρώην ομάδα του, μετά από ασίστ του Ντοντό, που αγωνίζεται στους «νερατζούρι» ως δανεικός από τη Ρόμα!

Οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν και στο 60’ ξαναπήραν το προβάδισμα στο σκορ χάρη σε κοντινό σουτ του Πιάνιτς, με την Ίντερ να διαμαρτύρεται στον διαιτητή για φάουλ στον Γκουαρίν στο ξεκίνημα της φάσης (μάλιστα ο Μαντσίνι αποβλήθηκε για φωνές στους διαιτητές).

Η Ρόμα διατήρησε το προβάδισμα και στο φινάλε ο Πιάνιτς με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 90+2’ διαμόρφωσε το τελικό 4-2, σκορ που φέρνει τους «τζιαλορόσι» ξανά στο -3 από τη Γιουβέντους.

Εκτός από τον Χολέμπας, βασικός αγωνίστηκε ο Μανωλάς, ενώ εκτός έμεινε ο τραυματίας Τοροσίδης.

Όλα τα γκολ:




Το γκολ του Χολέμπας:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.