Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Καθάρισε» με Μπεργκ

Σούπερ Λιγκ: «Καθάρισε» με Μπεργκ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/11/2014 22:03
Με τον Μπεργκ να τα κάνει… όλα (δοκάρι, γκολ, κερδισμένο πέναλτι και αποβολή του Μαλόν) ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-1 της Βέροιας στη Λεωφόρο και πέρασε στην 3η θέση με 19 βαθμούς.

Τρίτη συνεχόμενη νίκη πρωταθλήματος για τον Παναθηναϊκό ο οποίος με γκολ των Πράνιτς (26’ πεν.) και Μπεργκ (48’) κέρδισε με 2-1 τη Βέροια, που μείωσε στο 68’ με τον Καλτσά, και έπιασε την Καλλονή στην 3η θέση με 19 βαθμούς.

Το παιχνίδι είχε γρήγορο ρυθμό στα πρώτα λεπτά, με τους «πράσινους» να φτάνουν κοντά στο 1-0 στο 18’, με τον Μπεργκ να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι της Βέροιας, ώσπου στο 25’ ο Σουηδός φορ ανατράπηκε από τον Μαλόν στην περιοχή, κερδίζοντας πέναλτι και την αποβολή του Ισπανού.

Ο Πράνιτς δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα, δίνοντας το προβάδισμα στους γηπεδούχους, που απειλήθηκαν για πρώτη φορά στο 38’ με προβολή του Ντουμίτρου, ο οποίος έστειλε τη μπάλα άουτ.

Η ομάδα του Αναστασίου απείλησε στο 42’ με σουτ του Μπούι και στο ξεκίνημα της επανάληψης, κατάφερε να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων με τον Μπέργκ, ο οποίος έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από ωραία προσπάθεια του Κλωναρίδη και δεν αστόχησε σε κενή εστία για το 2-0.

Η Βέροια κατάφερε να απαντήσει στο 68’, μειώνοντας σε 2-1 με τον Καλτσά που εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας του Παναθηναϊκού, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν στη συνέχεια να απειλήσουν ιδιαίτερα με εξαίρεση ένα σουτ του Μπεν στο 75’.

Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός είχε μεγάλη ευκαιρία με τετ-α-τετ του Καρέλη στο 88’, με το 2-1 να μένει μέχρι το φινάλε και τους «πράσινους» να παίρνουν τους τρεις βαθμούς.

Αρκετά λάθη από τους δυο επόπτες της αναμέτρησης σε ότι είχε να κάνει με τις υποδείξεις για τα οφσάιντ, ενώ ο διαιτητής έπρεπε να αποβάλει Μπαργκάν και Μπούρμπο με απευθείας κόκκινη στο 77' για τις «κλωτσιές» που αντάλλαξαν οι δύο παίκτες!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.