Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νίκη στο 90+4’ για Μπαρτσελόνα (video)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νίκη στο 90+4’ για Μπαρτσελόνα (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/11/2014 23:59
Με γκολ του Μπουσκέτς στο 90+4’ η Μπαρτσελόνα απέδρασε με τη νίκη (1-0) από την έδρα της Βαλένθια και διατήρησε στο -2 τη διαφορά της από την Ρεάλ. Πέταξαν μπουκάλι στον Μέσι οπαδοί των γηπεδούχων.

Όλα έδειχναν ότι η Μπαρτσελόνα θα γνώρισε βαθμολογική απώλεια στο «Μεστάγια» κόντρα στη Βαλένθια, ωστόσο στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Μπουσκέτς με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής χάρισε τη νίκη (1-0) στους «μπλαουγκράνα»

Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα, είχε προβλήματα στη δημιουργία παιχνιδιού και έμεινε «όρθια» χάρη στις εξαιρετικές αποκρούσεις του Μπράβο, που όποτε χρειάστηκε κράτησε το μηδέν όπως σε δύο περιπτώσεις στο δεύτερο μέρος, βγαίνοντας νικητής σε τετ-α-τετ με τον Φεγκουλί (71’) και αποκρούοντας σουτ του Νεγρέδο (77’).

Από την πλευρά της η Μπαρτσελόνα δικαιολογείται να φωνάζει για το γκολ του Σουάρες που ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ, ωστόσο στο φινάλε κατάφερε να φύγει με μια ανέλπιστη –έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς- νίκη από το «Μεστάγια» και να διατηρηθεί στο -2 από τη Ρεάλ.

Το γκολ (κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών, οπαδός πετάει μπουκάλι στο κεφάλι του Μέσι):



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.