Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Λύτρωση με Πίρλο στο 90+3’ (video)

Σέριε Α: Λύτρωση με Πίρλο στο 90+3’ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/11/2014 20:58
Με τρομερό γκολ του Πίρλο στο 90+3’ η Γιουβέντους κέρδισε με 2-1 την Τορίνο στο γειτονικό ντέρμπι και ξέφυγε προσωρινά με 6 βαθμούς από τη Ρόμα.

Όλα έδειχναν πως το νικηφόρο εντός έδρας σερί της Γιουβέντους θα «έσπαγε» απέναντι στη γειτόνισσα Τορίνο, ωστόσο ο Αντρέα Πίρλο με σουτάρα στο 90+3’ «έγραψε» το 2-1 υπέρ της «Γηραιάς Κυρίας» στο «Ντέρμπι ντέλα Μόλε», επιτρέποντας στην ομάδα του να ξεφύγει προσωρινά με +6 από τη δεύτερη Ρόμα.

Οι «μπιανκονέρι» άνοιξαν το σκορ με πέναλτι του Αρτούρο Βιδάλ στο 15ο λεπτό, ωστόσο στο 22’ η Τορίνο απάντησε με όμορφο γκολ του Μπρούνο Πέρεζ, με τον Βραζιλιάνο να σκοράρει το πρώτο τέρμα της ομάδας κόντρα στους γείτονες μετά από 12 χρόνια!

Η ομάδα του Αλέγκρι είχε την υπεροχή ωστόσο δυσκολεύονταν να δημιουργήσει ευκαιρίες στην εστία της Τορίνο, που «άγγιξε» την ανατροπή με προβολή του Κουαλιαρέλα, ο οποίος δεν μπόρεσε να «πληγώσει» την πρώην ομάδα του.

Τα πράγματα έδειχναν να… στραβώνουν για τη Γιούβε όταν στο 78’ ο Λιχτστάινερ αντίκρισε την δεύτερη κάρτα, όμως στις καθυστερήσεις ο Πίρλο με τρομερό σουτ χάρισε τους τρεις βαθμούς στους πρωταθλητές, που πήραν την 25η συνεχόμενη εντός έδρας νίκη τους.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.