Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Ντόρτμουντ, δεν πάει πιο κάτω… (video)

Μπουντεσλίγκα: Ντόρτμουντ, δεν πάει πιο κάτω… (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/11/2014 20:31
Η κατρακύλα δεν έχει σταματημό για τη Ντόρτμουντ, η οποία ηττήθηκε με 2-0 από την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη και βρίσκεται μόνη στην τελευταία θέση της Μπουντεσλίγκα με 11 βαθμούς! Μάιερ (5’) και Σεφέροβιτς (78’) τα γκολ για τους γηπεδούχους. Μόνη δεύτερη η Βόλφσμπουργκ, 1-0 τη Γκλάντμπαχ.

Την 8η ήττα της σε 13 παιχνίδια πρωταθλήματος γνώρισε η Ντόρτμουντ, η οποία έχασε με 2-0 από την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη και βρίσκεται μόνη στην τελευταία θέση με 11 βαθμούς…

Το παιχνίδι «στράβωσε» νωρίς για τους Βεστφαλούς, καθώς μόλις στο 5ο λεπτό ο Ρους έβγαλε τετ-α-τετ τον Μάιερ με μπαλιά από την άμυνα (!) και ο 31χρονος φορ νίκησε τον Βάιντερφάλερ, πετυχαίνοντας το 8ο γκολ του στο πρωτάθλημα (πρώτος σκόρερ).

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό στο πρώτο μέρος με εκατέρωθεν ευκαιρίες για γκολ. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 7’ με σουτ του Μχιταριάν ενώ στο 24’ ο Γκρόσκοϊτς σημάδεψε το δοκάρι του Βίντβαλντ μετά από προσπάθεια του Ομπαμεγιάνγκ. Στον αντίποδα η Άιντραχτ απείλησε με τους Άιγκνερ (9’), Μάιερ (11’) και Σεφέροβιτς (40’) για ένα δεύτερο τέρμα.

Στην επανάληψη, η Ντόρτμουντ συνέχισε να ψάχνει το γκολ της ισοφάρισης, με την απουσία του Ρόις όμως να ήταν παραπάνω από εμφανή για την ομάδα του Κλοπ.

Οι Βεστφαλοί απείλησαν δύο φορές με τον Ράμος, όμως 78’ μετά από τραγική ασυνεννοησία των Βάιντερφέλερ και Γκίντερ, ο Σεφέροβιτς δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, «σφραγίζοντας» τη νίκη για την Άιντραχτ, που ανέβηκε στην 9η θέση με 18 βαθμούς.

Στο άλλο παιχνίδι, η Βόλφσμπουργκ με γκολ του Κνόχε στο 12’, κέρδισε με 1-0 τη Γκλάντμπαχ και ανέβηκε ξανά στη 2η θέση, μειώνοντας στο -7 τη διαφορά της από τη Μπάγερν.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.