Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Δεν έφτανε ο Μιραλάς στην Έβερτον (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Δεν έφτανε ο Μιραλάς στην Έβερτον (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/11/2014 20:25
Η γκολάρα του Μιραλάς δεν ήταν αρκετή ώστε η Έβερτον να φύγει έστω με ένα βαθμό από το Λονδίνο, καθώς η Τότεναμ έκανε την ανατροπή (2-1) και ετοιμάζεται για το παιχνίδι της Τετάρτης με την Τσέλσι.

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την Τότεναμ, η οποία μετά τη Χαλ, κέρδισε με 2-1 και την Έβερτον και ανέβηκε στην 6η θέση με 20 βαθμούς (όσους και η Άρσεναλ) πριν το λονδρέζικο ντέρμπι με την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπρίτζ».

Η Έβερτον κατάφερε να προηγηθεί στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» με εξαιρετικό σουτ του Μιραλάς στο 15’, με τον πρώην άσο του Ολυμπιακού να σκοράρει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, μετά το γκολ κόντρα στη Βόλφσμπουργκ.

Ωστόσο η Τότεναμ κατάφερε να αντιδράσει άμεσα, με τον Έρικσεν να μειώνει στο 21’, ενώ στο 45+1’ ο Σολδάδο ολοκλήρωσε την ανατροπή, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ στην Πρέμιερ μετά τις 2 Μαρτίου.

Τίποτα δεν άλλαξε στην επανάληψη, με την Έβερτον να φωνάζει για πέναλτι σε χέρι του Φάτσιο στο φινάλε, ωστόσο ο διαιτητής δεν έδωσε τίποτα, με το 2-1 να μένει μέχρι το τελικό σφύριγμα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.