Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Το έφερε… Τούμπα και πάει πρώτος στο Φάληρο

Σούπερ Λιγκ: Το έφερε… Τούμπα και πάει πρώτος στο Φάληρο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/11/2014 19:16
Μετά την εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα, καθώς με ανατροπή στην... ανατροπή κέρδισε με 3-2 τον Πανθρακικό στην Τούμπα, πέρασε ξανά στην 1η θέση και ετοιμάζεται για το ντέρμπι κορυφής της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό. Σαλπιγγίδης (8’), Παπαδόπουλος (62’) και Περέιρα (65’) τα γκολ, γύρισαν προσωρινά το σκορ με Ντιγκινί (32’) και Τσουμάνη (56’) οι φιλοξενούμενοι.

Τα εύκολα… δύσκολα έκανε κόντρα στον Πανθρακικό ο ΠΑΟΚ, ο οποίος παρότι προηγήθηκε μόλις στο 8ο λεπτό, είδε τους φιλοξενούμενους να γυρνάνε το σκορ στο 56'. Ωστόσο με δύο γκολ σε τρία λεπτά, η ομάδα του Αναστασιάδη ανέκτησε το προβάδισμα (3-2) και πηγαίνει ως πρωτοπόρος στο Φάληρο για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Παρά τις απουσίες των Αθανασιάδη και Ρατς, ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε ορεξάτος, απείλησε στο 6’ με σουτ του Σπυρόπουλου και στο 8’ ο Σαλπιγγίδης δεν αστόχησε από το ύψος της μικρής περιοχής για το 1-0 των γηπεδούχων.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» συνέχιζε να πιέζει έχοντας δοκάρι με κεφαλιά του Παπαδόπουλου στο 13’, ωστόσο στο 32’ ο Πανθρακικός κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Ντιγκινί στην πρώτη τελική των φιλοξενούμενων στο ματς!

Παπαδόπουλος (42’) και Σπυρόπουλος (45’) έχασαν ευκαιρίες για να ξαναδώσουν το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ και στο 56’ ο Τσουμάνης «πάγωσε» την Τούμπα, ανατρέποντας το σκορ με ωραίο σουτ, αφού προηγήθηκε εξαιρετική συνεργασία μεταξύ των παικτών του Ρόκα.

Ο ΠΑΟΚ δεν πτοήθηκε και κατάφερε να ανατρέψει το σκορ μέσα σε τρία λεπτά, καθώς στο 62’ ο Παπαδόπουλος ισοφάρισε σε 2-2 με κεφαλιά έπειτα από άστοχη έξοδο του Αθανασιάδη, ενώ στο 65’ ο Περέιρα νίκησε τον Έλληνα γκολκίπερ με εύστοχη εκτέλεση φάουλ.

Στα υπόλοιπα λεπτά, ο Πανθρακικός δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του Γλύκου, με τον Γκολάσα να είχε δύο καλά σουτ στο 79’ και το 80’ για να «κλειδώσει» τη νίκη του ΠΑΟΚ, με το 3-2 να μένει μέχρι το φινάλε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.