Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Επιτέλους νίκη για Λίβερπουλ (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Επιτέλους νίκη για Λίβερπουλ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/11/2014 19:21
Με τον Τζόνσον να σκοράρει για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια, η Λίβερπουλ κέρδισε με 1-0 την Στόουκ στο «Άνφιλντ» και επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο συνεχόμενες ήττες. Μεγάλες ευκαιρίες και δοκάρια στο δεύτερο μέρος για τις δύο ομάδες.

Επιτέλους νίκη για τη Λίβερπουλ, η οποία μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες, κέρδισε με 1-0 την Στόουκ στο «Άνφιλντ» και έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί της.

Μετά από ένα μέτριο πρώτο μέρος χωρίς πολλές φάσεις, η Στόουκ σπατάλησε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρει στις αρχές της επανάληψης, αρχικά στο 55’ με χαμένο τετ-α-τετ του Ντιούφ, ενώ στο 60’ ο Κρκιτς σημάδεψε το δοκάρι του Μινιολέ! Η απάντηση της Λίβερπουλ ήρθε στο 61’ με σουτ του Στέρλινγκ που πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Στο 64’ ο Λούκας έχασε τετ-α-τετ ενώ στο 68’ ο Άλεν σπατάλησε νέα ευκαιρία για τους «κόκκινους» με τη μπάλα να ακουμπάει στο οριζόντιο δοκάρι. Μάλιστα λίγα λεπτά μετά στην αντίπαλη εστία, ο Στέρλινγκ έσωσε στη γραμμή το σουτ του Ντιούφ!

Αφού η Λίβερπουλ, γλίτωσε, κατάφερε να ανοίξει το σκορ, με τον Λάμπερτ να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι του Μπέκοβιτς με κεφαλιά, ωστόσο ο Τζόνσον πήρε το ριμπάουντ και με κεφαλιά στο 85’ «έγραψε» το 1-0, σκοράροντας για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια.

Το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε χάρη στον Μινιολέ, ο οποίος απόκρουσε εντυπωσιακά το όμορφο σουτ του Κρκιτς στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, με τη Λίβερπουλ να πανηγυρίζει τη νίκη και το πρώτο της τρίποντο από τις 28 Οκτωβρίου.

Στα άλλα παιχνίδια, η Γουέστ Χαμ υποχρέωσε τη Νιούκαστλ στην πρώτη της ήττα μετά από 6 συνεχόμενες νίκες, καθώς με γκολ του Κρέσγουελ, κέρδισε με 1-0 στο Λονδίνο και ανέβηκε στην 5η θέση.

Νίκη και για ΚΠΡ, η οποία κέρδισε με 3-2 τη Λέστερ, ενώ ισόπαλα 1-1 έληξαν τα παιχνίδια Μπέρνλι-Άστον Βίλα και Σουόνσι- Κρίσταλ Πάλας


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.