Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: «Σφράγισε» την πρόκριση η Αιντχόβεν (video)

Γιουρόπα Λιγκ: «Σφράγισε» την πρόκριση η Αιντχόβεν (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/11/2014 19:49
Με γκολ του Βαϊνάλντουμ, η Αιντχόβεν ισοφάρισε σε 3-3 την Εστορίλ και χάρισε στην ολλανδική ομάδα την πρόκριση για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Σε παιχνίδι που συνεχίστηκε την Παρασκευή, μετά τη χθεσινή διακοπή του στο ημίχρονο εξαιτίας έντονης βροχόπτωσης, η Αιντχόβεν ισοφάρισε σε 3-3 την Εστορίλ στην Πορτογαλία και εξασφάλισε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Γιουρόπα.

Το παιχνίδι είχε διακοπεί με την Εστορίλ να προηγούνταν με 3-2, ωστόσο ο Βαινάλντουμ με γκολ στο 82’, επέτρεψε στην ομάδα του να φύγει με το βαθμό από την Πορτογαλία και να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τους «32» της διοργάνωσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως το γκολ του Ολλανδού ήταν το 3000ο στη διοργάνωση, το οποίο δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να ελπίζουν για την πρόκριση και έτσι η πορτογαλική ομάδα θα ταξιδέψει αδιάφορη βαθμολογικά στην Αθήνα για το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Εκτός από την Αιντχόβεν, το εισιτήριο για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ έχουν εξασφαλίσει ήδη Τότεναμ, Έβερτον, Ίντερ, Φιορεντίνα, Νάπολι, Σάλτσμπουργκ, Σέλτικ, Ντιναμό Μόσχας, Φέγενοορντ, Ντιναμό Κιέβου, Μπεσίκτας, Λέγκια Βαρσοβίας, Τραμπζονσπόρ και η Άντερλεχτ ως 3η στον όμιλο της στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η βαθμολογία του ομίλου:

1. Ντιναμό Μόσχας 15
2. Αιντχόβεν 8
3. Εστορίλ 4
4. Παναθηναϊκός 1


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.