Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Τεσσάρα για Στουτγκάρδη στο ντεμπούτο του Στέφενς (video)

Μπουντεσλίγκα: Τεσσάρα για Στουτγκάρδη στο ντεμπούτο του Στέφενς (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/11/2014 23:50
Η Στουτγκάρδη είναι εδώ! Στο ντεμπούτο του Χουμπ Στέφενς στον πάγκο της, η γερμανική ομάδα κέρδισε με 4-1 στην έδρα της Φράιμπουργκ και «ξεκόλλησε» από την τελευταία θέση της βαθμολογίας, πανηγυρίζοντας την πρώτη της νίκη μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες.

Άκρως εντυπωσιακό ήταν το ντεμπούτο του Χουμπ Στεφενς στον πάγκο της Στουτγκάρδης, καθώς η γερμανική κατάφερε να πάρει τη νίκη με 4-1 στην έδρα της Φράιμπουργκ και να ανέβει προσωρινά στην 16η θέση της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι ήταν εντυπωσιακό στο πρώτο ημίχρονο, με τη Φράιμπουργκ να είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Φράις στο 24’ και στο 31’ ο Χάρνικ έδωσε το προβάδισμα στην Στουτγκάρδη.

Δύο λεπτά μετά η ομάδα του πρώην τεχνικού του ΠΑΟΚ «άγγιξε» το δεύτερο γκολ σε δύο περιπτώσεις, ωστόσο δεν κατάφερε να σκοράρει και το πλήρωσε με την ισοφάριση στο 42’, καθώς ο Νταρίντα με τρομερό σουτ εκτός περιοχής «έγραψε» το 1-1.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Κλάους στο 43’ για να ολοκληρώσουν την ανατροπή, ωστόσο στο 52’ ο Γκρουέτσο ξαναέδωσε το προβάδισμα στη Στουτγκάρδη, η οποία πέτυχε και 3ο γκολ στο 68’ με τον Βέρνερ!

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Χάρνικ, ο οποίος με δεύτερο προσωπικό γκολ στο 76’ διαμόρφωσε το τελικό 4-1 για την Στουτγκάρδη που μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες πήρε μεγάλη βαθμολογική «ανάσα»


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.