Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Μοιρασιά για Μίλαν και Ίντερ στο ντέρμπι (video)

Σέριε Α: Μοιρασιά για Μίλαν και Ίντερ στο ντέρμπι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/11/2014 23:50
Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι του Μιλάνου ανάμεσα στη Μίλαν και τη Ίντερ, καθώς οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες (1-1) στο «Μεάτσα», με τον Μενέζ να ανοίγει το σκορ στο 23’, και τον Όμπι να ισοφαρίζει στο 61’ για το τελικό σκορ. Από ένα δοκάρι είχαν δύο ομάδες στο δεύτερο μέρος.

Δεν είχε νικητή το Ντέρμπι ντέλλα Μαντονίνα ανάμεσα στην Μίλαν και την Ίντερ, καθώς οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1 στο «Μεάτσα» και μοιράστηκαν από ένα βαθμό.

Οι «νερατζούρι», έχοντας στον πάγκο τον Ρομπέρτο Μαντσίνι, είχαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στα πρώτα λεπτά του αγώνα, με τον Ντιέγκο Λόπεζ να νικάει σε τετ-α-τετ τον Παλάσιο και στο 23’ ο Μενέζ κατάφερε να δώσει το προβάδισμα στους «ροσονέρι».

Μετά από σέντρα του Ελ Σαραουί από τα αριστερά, ο Ιταλός βρήκε τον Γάλλο άσο ο οποίος με εντυπωσιακό πλασέ στην κίνηση, νίκησε τον Χαντάνοβιτς για το 1-0 των γηπεδούχων.

Η απάντηση της Ίντερ ήρθε στο 61’ με τον Όμπι να ισοφαρίζει σε 1-1 με σουτ έξω από την περιοχή. Στη συνέχεια οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να πάρουν προβάδισμα, με τον Ελ Σαραουί να βγαίνει τετ-α-τετ με τον Χαντάνοβιτς αλλά να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι στο 75’, ενώ ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Ικάρντι λίγα λεπτά μετά για τους φιλοξενούμενους.

Το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε, με την Μίλαν να βρίσκεται στην 7η θέση με 18 βαθμούς και την Ίντερ στην 9η με 17.

Μίλαν: Λόπεζ, Ραμί, Μεξές, Ζαπάτα, Ντε Σίλιο, Μποναβεντούρα, Εσιέν, Μουντάρι (76' Πόλι), Ελ Σαραουί, Μενέζ, Τόρες (72' Χόντα)

Ίντερ: Χαντάνοβιτς, Ναγκατόμο, Ρανόκια, Ζουάν, Ντοντό, Κουζμάνοβιτς, Γκουαρίν, Όμπι (72' Ερνάνες), Κόβατσιτς, Παλάσιο, Ικάρντι (89' Οσβάλντο)




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.