Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Η Λίβερπουλ ανέστησε την Κρίσταλ Πάλας (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Η Λίβερπουλ ανέστησε την Κρίσταλ Πάλας (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/11/2014 17:25
Παρότι προηγήθηκε μόλις στο 2ο λεπτό με γκολ του Λάμπερτ, η Λίβερπουλ ηττήθηκε με 3-1 από την Κρίσταλ Πάλας στο Λονδίνο, με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν την πρώτη τους νίκη από τις 27 Σεπτεμβρίου! Στην 11η θέση οι «κόκκινοι», που γνώρισαν 3η συνεχόμενη ήττα.

Νέος εφιάλτης στο «Σέλχαστ Παρκ» για τη Λίβερπουλ, καθώς λίγους μήνες μετά την ισοπαλία με 3-3 κόντρα στη Πάλας (όπου οι «κόκκινοι» είχαν προηγηθεί με 3-0!), η ομάδα του Μέρσεσάϊντ ηττήθηκε με 3-1 από τους Λονδρέζους, που πήραν μια μεγάλη βαθμολογική «ανάσα», ξεφεύγοντας από την ζώνη του υποβιβασμού.

Όλα ξεκίνησαν ιδανικά για την ομάδα του Ρότζερς, καθώς μόλις στο 2ο λεπτό ο Λάμπερτ έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους έπειτα από ωραία πάσα του Λαλάνα, όμως στο 17’ ο Γκέιλ έφερε το ματς στα ίσα, πετυχαίνοντας το 4ο γκολ του σε τρία παιχνίδια εις βάρος της Λίβερπουλ.

Οι «κόκκινοι» δεν μπόρεσαν να πετύχουν δεύτερο γκολ και να ξαναπάρουν το προβάδισμα και τελικώς στο 78’ ο Λέντλει, μετά από ασίστ του πολύ καλού Μπολάσι, βρέθηκε αφύλαχτος στην περιοχή και δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Μινιολέ για το 2-1 της Πάλας.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 81’ ο Τζέντινακ με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Βέλγο γκολκίπερ.

Τους 12 βαθμούς έφτασε η Πάλας που ανέβηκε στην 15η θέση, την ώρα που η Λίβερπουλ γνώρισε 3η συνεχόμενη ήττα και βρίσκεται στην 11η, ισοβαθμώντας με την Τότεναμ που έχει παιχνίδι λιγότερο.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.