Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Πεντάρα η Μπαρτσελόνα, ιστορία ο Μέσι (video)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Πεντάρα η Μπαρτσελόνα, ιστορία ο Μέσι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/11/2014 01:34
Μεγάλη νίκη με 5-1 κόντρα στη Σεβίλλη πανηγύρισε η Μπαρτσελόνα, με τη βραδιά να ανήκει στον Λιονέλ Μέσι ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ και έσπασε το μεγάλο ρεκόρ του Θάρα, όντας πλέον ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του ισπανικού πρωταθλήματος.

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε απέναντι στην Σεβίλλη η Μπαρτσελόνα, η οποία κέρδισε με 5-1 στο «Καμπ Νου» και διατήρησε το -2 από την πρωτοπόρο Ρεάλ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ και έγραψε ιστορία καθώς έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Πριμέρα Ντιβιζιόν, ξεπερνώντας τον Τέλμο Θάρα, που κρατούσε το σχετικό ρεκόρ από το 1955!

Ο Αργεντινός άνοιξε το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 21’ και παρότι οι Ανδαλουσιανοί ισοφάρισαν στο 47’ με αυτογκολ του Άλμπα, Νεϊμάρ (49’) και Ράκιτιτς (65’) «καθάρισαν» την νίκη για τους Καταλανούς, με τον δεύτερο να σκοράρει κόντρα στην πρώην ομάδα του.

Στη συνέχεια ανέλαβε ξανά ο Μέσι ο οποίος με δύο γκολ στο 72’ και στο 78’, μετά από ασίστ του Νειμάρ, διαμόρφωσε το τελικό 5-1 που έφερε τους Καταλανούς ξανά στο -2 από την Ρεάλ.

Ισοπαλία στο ντεμπούτο του Μόγιες


Ισόπαλο 0-0 έληξε το παιχνίδι της Λα Κορούνια με την Σοσιεδάδ στο Ριαθόρ, στο ντεμπούτο του Ντέιβιντ Μόγιες στον πάγκο των Βάσκων.

Οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να σκοράρουν, με τους γηπεδούχους να ήταν πιο απειλητικοί στην επανάληψη, ωστόσο το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε, αποτέλεσμα που φέρνει και τις δύο στην 14η θέση με 10 βαθμούς.

Για 75 λεπτά έπαιξε ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού Πόστιγκα, ο οποίος στη συνέχεια έδωσε τη θέση του στον επίσης πρώην «πράσινο», Τοτσέ.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.