Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στη Γιουβέντους για πάντα Μπουφόν και Κιελίνι

Στη Γιουβέντους για πάντα Μπουφόν και Κιελίνι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/11/2014 16:58
Νέα συμβόλαια με τη Γιουβέντους, μέχρι το 2017 και το 2018, υπέγραψαν Τζιανλουίτζι Μπουφόν και Τζόρτζιο Κιελίνι. «Οι αριθμοί λένε τα πάντα για το σημαίνον για την Γιουβέντους αυτοί οι παίκτες» δήλωσε ο Ανιέλι.

Η Γιουβέντους ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν και ο Τζόρτζιο Κιελίνι επέκτειναν τα συμβόλαια τους μέχρι το 2017 και το 2018 αντίστοιχα.

«Είναι μία σημαντική ημέρα για τη Γιουβέντους», δήλωσε ο πρόεδρος της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι και πρόσθεσε: «Ο αρχηγός και ο υπαρχηγός μας ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους. Οι αριθμοί μας λένε τα πάντα για το τι σημαίνουν για τη Γιουβέντους και οι δύο αυτοί παίκτες αντιπροσωπεύουν τις αξίες της ομάδας μας: να μην τα παρατάς ποτέ, να δουλεύεις σκληρά και να ξέρεις ότι πάνω από όλα μετρά η επιθυμία για νίκη.

Έμειναν στη Γιούβε στη Serie B και μας βοήθησαν να επιστρέψουμε στην κορυφή. Ο Κιελίνι αποτελεί παράδειγμα για όλους τους νέους ανθρώπους που θέλουν να είναι επιτυχημένοι στη ζωή τους. Ο Τζόρτζιο και ο Τζίτζι γνωρίζουν ότι μπορούν να έρθουν σε μένα όποτε θέλουν για να μιλήσουμε για τις καριέρες τους στο μέλλον
».

Από την πλευρά του ο Μπουφόν δήλωσε: «Μπορεί να είναι το τελευταίο συμβόλαιο που υπογράφω, μπορεί και όχι. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά για να συνεχίζω να προσφέρω σε υψηλό επίπεδο και να γίνω πιο πολύτιμος εντός και εκτός γηπέδου.

Όταν τελειώσει το συμβόλαιο θα δούμε εάν θα συνεχίσω. Ξέρω ανθρώπους που μου είχαν υποσχεθεί περισσότερα χρήματα, όμως δεν με ενδιαφέρει γιατί η Γιούβε μου πρόσφερε όλα όσα ήθελα
».

Στη συνέχεια, μίλησε ο Κιελίνι τονίζοντας: «Η Γιουβέντους είναι μια μεγάλη οικογένεια και ο πρόεδρος της σύμβολο. Είμαι χαρούμενος και θέλω να κάνω περήφανους τους οπαδούς και τον σύλλογο μέχρι την τελευταία ημέρα του συμβολαίου μου. Αυτό που θα με κάνει περήφανο είναι ο κόσμος να λέει στο μέλλον το όνομα μου και να του έρχεται στο μυαλό η Γιουβέντους».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.