Φιλικό ΑΕΚ-Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ!

Φιλικό ΑΕΚ-Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ!Η αναβολή των πρωταθλημάτων οδήγησε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό σε συμφωνία για τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα στο ΟΑΚΑ το Σάββατο, ο οποίος όμως θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Όπως ανακοινώθηκε, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός θα δώσουν φιλικό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ το 22 Νοεμβρίου και ώρα 15:00, μετά την αναβολή των πρωταθλημάτων της Superleague και της Football League.

Ωστόσο η αναμέτρηση θα είναι κεκλεισμένων των θυρών και θα επιτραπεί η είσοδος μόνο στους εκπροσώπους του Τύπου. Να σημειωθεί επίσης πως μέχρι στιγμής είναι άγνωστο αν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ, θα δώσει το Σάββατο 22 Νοεμβρίου στις 15:00 ο Παναθηναϊκός. Σημειώνεται ότι η αναμέτρηση θα είναι κεκλεισμένων των θυρών και η είσοδος θα επιτραπεί μόνο στους εκπροσώπους του Τύπου».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Το Σάββατο 22 Νοεμβρίου και ώρα 15:00 θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ φιλικός αγώνας μεταξύ ΑΕΚ και Παναθηναϊκού. Η αναμέτρηση θα είναι κεκλεισμένων των θυρών ενώ θα επιτραπεί η είσοδος μόνο στους εκπροσώπους του Τύπου».Ομάδες που αφορά: ΑΕΚ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σχολιασμός 30 ημερών


Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
Σχόλιο:
 

  • Μη διαφημίζετε άλλα site
  • Μη βρίζετε υπερβολικά
  • Μη γράφετε ασταμάτητα το ίδιο μήνυμα
  • Online Στοίχημα

    Δες την παρακάτω δοκιμασμένη και νόμιμη Ελληνική στοιχηματική εταιρία: