Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Γελωτοποιός σε κατάσταση πανικού»

«Γελωτοποιός σε κατάσταση πανικού»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/11/2014 16:35
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν άφησε αναπάντητες τις κατηγορίες που εξαπέλυσε εναντίον της ο Δημήτρης Μελισσανίδης, τον οποίο χαρακτήρισε «γελωτοποιό σε κατάσταση πανικού» και ότι με τα όσα είπε «διευκολύνει το έργο των εισαγγελέων».

Σε επίσημη τοποθέτηση της με ανακοίνωση που εκδόθηκε με τίτλο: «Γελωτοποιός σε κατάσταση πανικού», η ΠΑΕ Ολυμπιακός έδωσε τη δική της απάντηση σε όσα δήλωσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, κάνοντας λόγο για ομολογία στην υπόθεση Ζωγράφου.

Παράλληλα στην ανακοίνωση εκφράζεται η απορία γιατί ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ δεν ζήτησε να «ανοίξει» και το δικό του τηλέφωνο, ενώ γίνεται λόγος πως: «για όλες τις παραληρηματικές του αναφορές στην ΠΑΕ Ολυμπιακός αλλά και στον Πρόεδρο κ. Μαρινάκη θα μηνυθεί, αν και ο κύριος Μελισσανίδης θα έχει να ασχοληθεί τις επόμενες μέρες με πολύ σοβαρότερες κατηγορίες από την «συκοφαντική δυσφήμιση»

Η επίσημη θέση του Ολυμπιακού:


«Aκούσαμε προσεκτικά τον γελωτοποιό Δημήτρη Μελισσανίδη στην τελευταία του παράσταση και διαπιστώσαμε ότι με τα όσα είπε διευκολύνει το έργο των εισαγγελέων, αφού ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ότι μίλησε με το θύμα απόπειρας ανθρωποκτονίας εκ προμελέτης, Χριστόφορο Ζωγράφο, όχι μόνο μια φορά αλλά επαναλαμβανόμενα και πριν από παιχνίδι της ομάδας του.

Επίσης ενημέρωσε το φίλαθλο κοινό ότι μιλάει πολύ συχνά και με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Σαρρή.

Έτσι, αποκτά μεγαλύτερη βαρύτητα και το περιεχόμενο της έγκλησης (μήνυσης) του Χρ. Ζωγράφου αλλά και το περιεχόμενο της κατάθεσης του Προέδρου της ΕΠΟ Γιώργου Σαρρή στον Εισαγγελέα κ. Σιμιτζόγλου.

Γέλιο προκάλεσε επίσης και το αίτημά του να «ανοίξουν» τα τηλέφωνα όλων εκτός από το δικό του και τα τηλέφωνα των γραφείων του.

Και ας είναι αυτός που σύμφωνα με τον Τύπο φέρεται από όλους τους εμπλεκόμενους να είναι το πρόσωπο που απείλησε το θύμα πριν δεχθεί τη δολοφονική επίθεση και αυτός που είχε το θράσος, εκτός όλων των άλλων, να ζητήσει από τον πρόεδρο της ΕΠΟ τον ορισμό συγκεκριμένων διαιτητών για παιχνίδι της ομάδας του.

Κατά τα άλλα, ο κύριος Μελισσανίδης κορύφωσε την παράστασή του με την αναφορά του στο λευκό ποινικό του μητρώο (με αυτό πρέπει να γέλασαν τα δικαστήρια και τα κάγκελα στις φυλακές της χώρας που τον έχουν φιλοξενήσει κατ’ επανάληψη) και πέταξε και πάλι την ίδια λάσπη που εξαπολύει συστηματικά ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ.

Σε αυτό, προφανώς, βοήθησε το χθεσινό ραντεβού (προετοιμασίας) στα γραφεία της εταιρείας του με τον κύριο Θωμαΐδη, με τον οποίο έχουν στενή συνεργασία. Φωτογραφίες για τα τετ α τετ τους υπάρχουν στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου.

Είναι προφανές ότι για όλες τις παραληρηματικές του αναφορές στην ΠΑΕ Ολυμπιακός αλλά και στον Πρόεδρο κ. Μαρινάκη θα μηνυθεί, αν και ο κύριος Μελισσανίδης θα έχει να ασχοληθεί τις επόμενες μέρες με πολύ σοβαρότερες κατηγορίες απο την «συκοφαντική δυσφήμιση». Κυρίως δε, με την ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ, του Χριστόφορου Ζωγράφου που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.