Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Έριξε «σφαλιάρα» και σε Ατλέτικο η Σοσιεδάδ (video)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Έριξε «σφαλιάρα» και σε Ατλέτικο η Σοσιεδάδ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/11/2014 00:15
Μετά τη νίκη της κόντρα στη Ρεάλ, η Σοσιεδάδ κέρδισε και την Ατλέτικο, η οποία μπορεί να προηγήθηκε με γκολ του Μάντζουκιτς (10’), ωστόσο οι Βάσκοι έκαναν την ανατροπή με τέρματα των Βέλα (15’) και Αγκιρέτσε (82’) και πήραν τη μεγάλη νίκη με 2-1 στο «Ανοέτα». Με δέκα παίκτες από το 50' οι «ροχιμπλάνκος».

Υπάρχει ομάδα στη φετινή Πριμέρα που να έχει κερδίσει ΜΌΝΟ τις Ρεάλ και Ατλέτικο; Και όμως το έχει καταφέρει η Σοσιεδάδ, η οποία κέρδισε με 2-1 την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε στο «Ανοέτα» και πήρε τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα, μετά από αυτή απέναντι στη «βασίλισσα» με 4-2 στις 31 Αυγούστου!

Μόλις στο 10ο λεπτό ο Μάντζουκιτς «έγραψε» το 1-0 από κοντά έπειτα από εξαιρετική ασίστ του Γκαρθία, ωστόσο στο 15’ ο Βέλα με μακρινό σουτ ισοφάρισε σε 1-1 για τη Σοσιεδάδ. Μάλιστα οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη ευκαιρία για την ανατροπή στο 23’, με τον Γκοντίν να σώζει στη γραμμή το πλασέ του Αγκιρέτσε.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε έμεινε με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω δεύτερης κίτρινης του Σικέιρα στο 50’ (ο διαιτητής έδειξε συνολικά 8 κίτρινες σε παίκτες της Ατλέτικο!), ωστόσο είχε ευκαιρία με τον Μάντζουκιτς στο 60’ για να ξαναπάρει το προβάδισμα στο σκορ.

Αυτό δεν έγινε και στο 82’ η Σοσιεδάδ, στην πρώτη της μεγάλη φάση στο δεύτερο μέρος, κατάφερε να σκοράρει, με τον Αγκιρέτσε να «γράφει» το 2-1 για τους Βάσκους, που με αυτή τη νίκη κατάφεραν να ξεφύγουν από τη ζώνητου υποβιβασμού.

Από την άλλη, η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ υποχώρησε στην 4η θέση με -4 από την πρωτοπόρο Ρεάλ, γνωρίζοντας δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα μετά από αυτή απέναντι στη Βαλένθια, η οποία έμεινε στο 0-0 με τη Μπιλμπάο και βρίσκεται στην 3η θέση με -3 από την κορυφή.

Στην 8η θέση η Βιγιαρεάλ μετά την ισοπαλία (1-1) στην έδρα της Εσπανιόλ, ενώ ισόπαλο 1-1 έληξε και το παιχνίδι της Σεβίλλη με την Λεβάντε, με τη δεύτερη να είχε βασικούς τους Βύντρα και Καράμπελα, που έπαιξαν όλο το ματς








Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.