Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Εφτάρα η Γιουβέντους, έπιασε πέναλτι ο Καρνέζης (video)

Σέριε Α: Εφτάρα η Γιουβέντους, έπιασε πέναλτι ο Καρνέζης (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/11/2014 18:24
Μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Τορίνο, η Γιουβέντους διέλυσε με 7-0 την Πάρμα και ξέφυγε με +6 στην κορυφή, ενώ η Ουντινέζε κατάφερε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από την έδρα της Παλέρμο, με τον Καρνέζη να αποκρούει πέναλτι.

Ονειρικό απόγευμα για τη Γιουβέντους, η οποία διέλυσε με 7-0 την Πάρμα στο Τορίνο και ξέφυγε προσωρινά με +6 από τη δεύτερη Ρόμα.

Η ομάδα του Αλέγκρι είχε σε μεγάλη ημέρα τους επιθετικούς της, καθώς από δύο γκολ πέτυχαν οι Γιορέντε (23’, 36’), Τέβες (50’, 58’) και Μοράτα (76’, 88’), ενώ το άλλο τέρμα πέτυχε ο Λιχτστάινερ (29’) που μοίρασε και δύο ασίστ.

Έπιασε πέναλτι ο Καρνέζης


Σέριε Α: Εφτάρα η Γιουβέντους, έπιασε πέναλτι ο Καρνέζης (video)
Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι της Παλέρμο με την Ουντινέζε, με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν με το βαθμό της ισοπαλίας χάρη και στην απόκρουση πέναλτι του Ορέστη Καρνέζη.

Η ομάδα του Έλληνα τερματοφύλακα και του Κονέ (μπήκε στο 59’), προηγήθηκε στο 5ο λεπτό με γκολ του Θερό, ωστόσο η Παλέρμο ισοφάρισε στο 42’ με πέναλτι του Ντιμπαλά, με τον Καρνέζη να πέφτει σωστά, αλλά να μην καταφέρνει να αποκρούσει.

Ωστόσο ο Έλληνας πορτιέρο πήρε το… αίμα του πίσω, καθώς απόκρουσε το πέναλτι του Βάσκεζ στο 54’, με το 1-1 να μένει μέχρι το φινάλε.

Στα άλλα παιχνίδια, η Έμπολι κατάφερε να κερδίσει με 2-1 τη Λάτσιο, ενώ νίκη με το ίδιο σκορ πήρε η Κίεβο κόντρα στη Τσεζένα. Τέλος, Κάλιαρι και Τζένοα ήρθαν ισόπαλες 1-1 στη Σαρδηνία.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.