Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Άλωσε» την Τούμπα ο Παναθηναϊκός

Σούπερ Λιγκ: «Άλωσε» την Τούμπα ο Παναθηναϊκός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/11/2014 21:49
Με γκολ των Ατζαγκούν (51’) και Καρέλη (79’), ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 2-1 τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και έμεινε ζωντανός στη μάχη για το πρωτάθλημα. Ισοφάρισαν προσωρινά με τον Περέιρα (64’) ο γηπεδούχοι, που είδαν τον Ολυμπιακό να μειώνει στο -2 από την κορυφή.

Μεγάλη νίκη πανηγύρισε στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός, ο οποίος επικράτησε με 2-1 του ΠΑΟΚ και μπήκε και μείωσε στο -6 τη διαφορά του από την κορυφή.

Ατζαγκούν και Καρέλης πέτυχαν τα δύο γκολ για τους «πράσινους», με τον Περέιρα να ισοφαρίζει προσωρινά για τον ΠΑΟΚ με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε δυνατά και μόλις στο 6ο είχε καλή στιγμή, με τον Σαλπιγγίδη να βρίσκεται με τη μπάλα μόνος του στην περιοχή, ωστόσο το σουτ του δεν ήταν καλό. Ένα λεπτό μετά, ο Παναθηναϊκός έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, με τον Δώνη να πιάνει την κεφαλιά έπειτα από κόρνερ, ωστόσο Γλύκος και δοκάρι σταμάτησαν την πορεία της μπάλας.

Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, με την επόμενη καλή φάση να σημειώνεται στο 34’, όπου ο Στιλ μπλόκαρε σουτ του Γκολάσα και τον Παναθηναϊκό να απαντάει στο 45’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νάνο, με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα πάνω από την εστία.

Σούπερ Λιγκ: «Άλωσε» την Τούμπα ο Παναθηναϊκός
Οι «πράσινοι» ευτύχησαν να σκοράρουν με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, καθώς στο 51’, μετά από σέντρα του Κλωναρίδη που πέρασε από τρεις παίκτες του ΠΑΟΚ (Γλύκος, Κατσικάς και Σπυρόπουλος), η μπάλα έφτασε στον Ατζαγκούν ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει για το 1-0 του Παναθηναϊκού.

Ο Αναστασιάδης άλλαξε τους επιθετικούς του, περνώντας στο παιχνίδι τους Περέιρα και Παπαδόπουλο αντί τους Κλάους και Σαλπιγγίδη και στο 63’ ο ΠΑΟΚ έφτασε στην ισοφάριση με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Περέιρα.

Μετά το γκολ, οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο και έχασαν ευκαιρία στο 64’ για την ανατροπή, με τον Παπαδόπουλο να μην δίνει στον αμαρκάριστο Περέιρα, με αποτέλεσμα να κοπεί από τον Σίλντενφελντ.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» απείλησε στη συνέχεια με σουτ του Περέιρα, ωστόσο ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που κατάφερε να πετύχει δεύτερο γκολ. Μετά από λάθος του Σπυρόπουλου στο 79’, ο Ατζαγκούν σέντραρε στον Καρέλη, ο οποίος δεν μπόρεσε σε πρώτη φάση να νικήσει από κοντά τον Γλύκο, όμως η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στη συνέχεια ο άσος του τριφυλλιού την έσπρωξε στην εστία.

Το 2-1 έμεινε μέχρι το φινάλε, καθώς ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση, έχοντας μεγάλη ευκαιρία στο 84’ με σουτ του Σπυρόπουλου που έδιωξε ο Στιλ.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Κατσικάς (81' Μάρτενς), Βίτορ, Σπυρόπουλος, Κάτσε, Τζανδάρης, Τζιόλης, Σαλπιγγίδης (57’ Περέιρα), Γκολάσα, Αθανασιάδης (57’ Παπαδόπουλος).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ (74’ Τριανταφυλλόπουλος), Νάνο, Μπούι, Δώνης, Πράνιτς (63' Λαγός), Καρέλης, Κλωναρίδης (60’ Πέτριτς), Ατζαγκούν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.