Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Θρίαμβος και πρώτη θέση για Αστέρα!

Γιουρόπα Λιγκ: Θρίαμβος και πρώτη θέση για Αστέρα!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/10/2014 00:00
Την πρώτη του νίκη σε ομίλους Γιουρόπα Λιγκ πανηγύρισε ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος κέρδισε με 2-0 την Παρτιζάν στην έδρα του και είναι μόνος στην κορυφή του ομίλου καθώς η Τότεναμ έμεινε στο 1-1 με τη Μπεσίκτας. Ουσέρο (22’) και Πάρα (52’) τα γκολ

Συνεχίζει να γράφει ιστορία ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος με πολύ καλή εμφάνιση κέρδισε με 2-0 την Παρτιζάν στην έδρα του, πήρε την πρώτη του νίκη σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης και μπορεί να ονειρεύεται την πρόκριση στην επόμενη φάση!

Οι Αρκάδες ξεκίνησαν δυνατά στο παιχνίδι και στο 22’ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Ουσέρο, ενώ στο 25’ είχαν μεγάλη ευκαιρία με τον Μάσα για να διπλασιάσουν το προβάδισμα τους.

Η Παρτιζάν δεν μπορούσε να αντιδράσει και στην επανάληψη, αφού ο Αστέρας απείλησε στο 49’ με σουτ του Πάρα, ο ίδιος με κοντινή προβολή στο 52’ «έγραψε» το 2-0, βάζοντας… φωτιά στις εξέδρες.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν για πρώτη φορά με τον Βουλίσεβιτς στο 63’, ωστόσο αυτό δεν πτόησε τον Αστέρα ο οποίος στο 69’ σκόραρε με τον Μπαράλες αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ σε μια δύσκολη φάση, ενώ στο 71’ ο Λούι με ωραία ενέργεια και σουτ έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ.

Ο ίδιος απείλησε ξανά στο 75’ με σουτ, με το 2-0 να μένει μέχρι το φινάλε και τον Αστέρα να γράφει ακόμα μια «χρυσή» σελίδα στην ιστορία του.

Αστέρας Τρίπολης: Κοσίτσκι, Λούι, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Παντελιάδης, Ζησόπουλος, Ουσέρο, Ρόλε, Γιαννιώτας (73’ Κιτοκό), Μάσα, Πάρα (59’ Μπαράλες)

Παρτιζάν: Λούκατς, Βουλίτσεβιτς, Τσίρκοβιτς, Στάνκοβιτς, Βολκόφ, Μπράνκο Ιλιτς, Σάσα Ιλιτς (77’ Κόγιτς), Γκρμπιτς (63’ Νίνκοβιτς), Ζίβκοβιτς (46’ Φοφανά), Πάντιτς, Λάζοβιτς

Βλέπει την πλάτη του η Τότεναμ!


Έτσι, ο Αστέρας βρίσκεται μόνος στην κορυφή του ομίλου του καθώς στο άλλο παιχνίδι Τότεναμ και Μπεσίκτας ήρθαν ισόπαλες 1-1 στο Λονδίνο.

Οι «πετεινοί» που την επόμενη αγωνιστική υποδέχονται τον Αστέρα στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» προηγήθηκαν στο 27’ με τον Κέιν, όμως ο Μπα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 89’ σόκαρε την ομάδα του Ποκετίνο, διαμοργώνοντας το τελικό 1-1.

Η βαθμολογία του ομίλου:

1. Αστέρας Τρίπολης 4
2. Μπεσίκτας 2
3. Τότεναμ 2
4. Παρτιζάν 1

Η επόμενη αγωνιστική:

Τότεναμ – Αστέρας
Παρτιζάν - Μπεσίκτας




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.