Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Και τώρα… τρέχει

Γιουρόπα Λιγκ: Και τώρα… τρέχει

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/10/2014 23:57
Την ήττα με 2-0 από την Εστορίλ στην Πορτογαλία γνώρισε ο Παναθηναϊκός ο οποίος βρίσκεται πλέον με την πλάτη στον τοίχο όσον αφορά την πρόκριση. Κακή εμφάνιση από τους «πράσινους» που δέχτηκαν δύο γκολ από τους Κλέμπερ (51’) και Αμάντο (67’) και δεν μπόρεσαν να φανούν απειλητικοί.

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα στον όμιλο για τον Παναθηναϊκό ο οποίος πραγματοποίησε κακή εμφάνιση και ηττήθηκε με 2-0 από την Εστορίλ στην Πορτογαλία, με αποτέλεσμα οι «πράσινοι» να χρειάζονται νίκη κόντρα στην Αιντχόβεν για να μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης.

Η ομάδα του Αναστασίου πραγματοποίησε κακή εμφάνιση, καθώς παρότι δεν απειλήθηκε στο πρώτο μέρος, δεν κατάφερε να δημιουργήσει καμία καλή στιγμή για γκολ και στην επανάληψη βρέθηκε πίσω στο σκορ από τέρμα του Κλεμπέρ στο 51’, ο οποίος σκόραρε από κοντά, «γράφοντας» το 1-0.

Οι «πράσινοι» προσπάθησαν να απαντήσουν και είχαν μεγάλη ευκαιρία με τον Πέτριτς στο 54’, όμως στο 67’ ο Αμάντο με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-0, σκορ που έμεινε μέχρι το φινάλε καθώς η ελληνική ομάδα δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Εστορίλ: Βάγκνερ, Ταβάρες, Άντερσον Λουίς, Ράφαελ, Νασιμέντο, Εσίτι, Καμπρέρα, Ντιόγκο Αμάντο (78' Γκονσάλβες), Τοζέ (62’ Κούκα), Μπρούνο Λόπες (46’ Κλέμπερ), Σεμπά.

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Μπούρμπος, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Νάνο, Πράνιτς (75' Λαγός), Ζέκα, Μπαϊράμι (46’ Καρέλης), Ντίνας (57’ Δώνης), Ατζαγκούν, Πέτριτς.

Η βαθμολογία του ομίλου:

1. Ντιναμό Μόσχας 6
2. Εστορίλ 3
3. Αιντχόβεν 3
4. Παναθηναϊκός 0

Η επόμενη αγωνιστική:

Αιντχόβεν – Παναθηναϊκός
Ντιναμό Μόσχας - Εστορίλ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.