Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στόχος τρομοκρατών ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Στόχος τρομοκρατών ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/10/2014 19:12
Στην αποκάλυψη πως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν -μεταξύ άλλων- στόχος τρομοκρατών προχώρησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας.

Στόχος τρομοκρατών ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Βασίλης Κικίλιας!

Συγκεκριμένα όπως έγινε γνωστό σε συνέντευξη Τύπου του Υπουργού, το χτύπημα ήταν προγραμματισμένο να γίνει στις 4 Οκτωβρίου και οι στόχοι ήταν ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο Θοδωρής Βενιάμης και ο Θεοδώρας Φλέσσας.

Οι αποκαλύψεις έγιναν γνωστές μετά τη σύλληψη 30χρονου (αρνείται να δώσει ακόμη και το όνομά του) που έμπαινε σε γκαράζ στον Βύρωνα, στο ενοικιαστήριο του οποίου βρέθηκαν αποτυπώματα του Νίκου Μαζιώτη.

Στη τσάντα του βρέθηκαν σχέδια για χτύπημα στις 4 Οκτωβρίου και υλικό σχετικά με τρία άτομα, τους Βαγγέλη Μαρινάκη, Θεόδωρο Βενιάμη, Θεόδωρο Φλέσσα.

«Είχα επισημάνει ότι απαιτείται επαγρύπνηση και σοβαρότητα μετά τη σύλληψη Μαζιώτη. Οι έρευνες διεξάγονταν υπό πλήρη μυστικότητα και είχε ενημέρωση ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς» τόνισε μεταξύ άλλων ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ο οποίος πρόσθεσε πως υπήρχε συγκεκριμένη αναφορά στις 3 Οκτωβρίου για πρόβα και στις 4 Οκτωβρίου για το χτύπημα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.