Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: 2x2 η Νάπολι, γλίτωσε στο 90+1’ η Σεβίλλη

Γιουρόπα Λιγκ: 2x2 η Νάπολι, γλίτωσε στο 90+1’ η Σεβίλλη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/10/2014 22:34
Με γκολ των Χάμσικ (35’) και Ιγκουαίν (74’), η Νάπολι κέρδισε με 2-0 την Σλόβαν Μπρατισλάβας στη Σλοβακία και έκανε το 2x2 στον όμιλο, την ώρα που η κάτοχος του τίτλου Σεβίλλη γλίτωσε την ήττα από τη Ριέκα, ισοφαρίζοντας σε 2-2 με γκολ του Εμπιά στο 90+1’.

Μόνη στην κορυφή του ομίλου της βρίσκεται η Νάπολι η οποία κέρδισε με 2-0 τη Σλόβαν Μπρατισλάβα στη Σλοβακία και έκανε το 2x2 μετά τη νίκη της πρεμιέρας κόντρα στη Σπάρτα Πράγας.

Χάμσικ (35’) και Ιγκουαίν (74’) οι «χρυσοί» σκόρερ για τους «παρτενοπέι», ενώ στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Σπάρτα Πράγας κέρδισε με 3-1 τη Γιάνγκ Μπόις και την έπιασε στη δεύτερη θέση με 3 βαθμούς.

Γλίτωσε την ήττα στο 90+1’ η Σεβίλλη, ήττα για Αβραάμ


Γιουρόπα Λιγκ: 2x2 η Νάπολι, γλίτωσε στο 90+1’ η Σεβίλλη
Με την πρώτη της ήττα στο Γιουρόπα «φλέρταρε» η Σεβίλλη, η οποία όμως με γκολ του Εμπιά στο 90+1’ έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας (2-2) από την έδρα της Ριέκα.

Οι Ισπανοί προηγήθηκαν στο 26’ με γκολ του Άσπας, όμως η κροατική ομάδα έκανε την ανατροπή με τέρματα των Κράμαριτς (53’ πεν.) και Κβρζιτς (68’).

Ωστόσο στις καθυστερήσεις ο Εμπιά διαμόρφωσε το τελικό 2-2 που στέλνει τη Σεβίλλη στην κορυφή με 4 βαθμούς, ενώ από 3 έχουν Σταντάρ Λιέγης και Φέγενοορντ, μετά και τη νίκη της δεύτερης με 2-1 στην Ολλανδία.

Από την άλλη, Βόλφσμπουργκ και Λιλ ήρθαν ισόπαλες 1-1 στη Γερμανία, με το σκορ να διαμορφώνεται από δύο Βέλγους, καθώς στο 77’ ο Οριγκί με πέναλτι έδωσε προβάδισμα στους «λιλουά», όμως στο 82’ ο Ντε Μπρούιν απάντησε, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Στα άλλα παιχνίδια, η Άαλμποργκ με γκολ του Χελένιους κέρδισε με 1-0 τη Ρίο Άβε, ενώ η Ντινάμο Κιέβου επικράτησε με 3-1 της Στεάουα.

Τέλος, η Τράμπζονσπορ του Αβραάμ Παπαδόπουλου (έπαιξε σε όλο το ματς) ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της από τη Λέγκια ενώ στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Λόκερεν του Γιώργου Γκαλίτσιου (έπαιξε σε όλο το ματς) κέρδισε με 1-0 τη Μέταλιστ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.