1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μπάγερν Μονάχου - Ολυμπιακός

6/11/2019 19:55
Κωδ ΟΠΑΠ: 474

1ο Ημίχρονο 0 - 0

    2ο Ημίχρονο 2 - 0

    1. 69' Lewandowski Robert
    2. 89' Perisic Ivan

        Προϊστορία

        6/11/2019 Μπάγερν ΜονάχουΟλυμπιακός 2 - 0
        22/10/2019 ΟλυμπιακόςΜπάγερν Μονάχου 2 - 3
        24/11/2015 Μπάγερν ΜονάχουΟλυμπιακός 4 - 0
        16/9/2015 ΟλυμπιακόςΜπάγερν Μονάχου 0 - 3

        ΤΖΙΡΟΣ

        1
        € 1,533,796 95.5%
        X
        € 34,428 2.1%
        2
        € 38,080 2.4%
        Over
        € 51,493 74.2%
        Under
        € 17,882 25.8%

        ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

        Τετάρτη, 19:55

        ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

        1 X 2
        Over Under 1X 12 X2
        Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
        0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
        Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

        1006 ψήφοι:

        Ειδήσεις

        ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

        • Γήπεδο: Allianz Arena
        • Φυσικός χλοοτάπητας
        • Χωρητικότητα: 75000
        Ψάχνει ξέσπασμα στην μετά-Κόβατς εποχή η Μπάγερν

        Ψάχνει ξέσπασμα στην μετά-Κόβατς εποχή η Μπάγερν

        Μπάγερν και Ολυμπιακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Μόναχο, με τους Βαυαρούς να έχουν στον πάγκο τους τον υπηρεσιακό Φλικ, καθώς ο Νίκο Κόβατς αποτέλεσε παρελθόν μετά τη συντριβή με 5-1 από την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη.

        ΜΠΑΓΕΡΝ

        Έκανε το 3x3 στον όμιλο μετά το «διπλό» με 3-2 στην έδρα του Ολυμπιακού. Δέχτηκε γκολ στην πρώτη ευκαιρία του αντιπάλου της (23’), αλλά στη συνέχεια πάτησε γκάζι και στο 34’ ισοφάρισε με τον Λεβαντόφσκι. Έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ανατροπή στο 39’ αλλά τα κατάφερε στο 62’ με δεύτερο γκολ του Λεβαντόφσκι. Πέτυχε τρίτο στο 75’ με ωραίο σουτ του Τολισό, αλλά δέχτηκε τη μείωση του σκορ τέσσερα λεπτά μετά και ως το τέλος πέρασε ορισμένες δύσκολες στιγμές. Με νίκη στο σημερινό ουσιαστικά εξασφαλίζει την πρωτιά του ομίλου.

        Στο πρωτάθλημα, προέρχεται από την πιο βαριά ήττα της τα τελευταία χρόνια γνωρίζοντας τη συντριβή με 5-1 στην έδρα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Βρέθηκε με παίκτη λιγότερο στο 9ο λεπτό και στη συνέχεια κατέρρευσε, με το τελικό σκορ να τα λέει όλα. Μετράει μόλις μια νίκη στα τέσσερα τελευταία στο πρωτάθλημα (1-1-2) και υποχώρησε στην 4η θέση και στο -4 από την κορυφή, μια εβδομάδα πριν το ντέρμπι με την Ντόρτμουντ. Προβληματίζει έντονα με την ανασταλτική της λειτουργία, έχοντας δεχτεί 16 γκολ στις πρώτες 10 αγωνιστικές της Μπουντεσλίγκα για πρώτη φορά μετά από έντεκα χρόνια.

        Η συντριβή στη Φρανκφούρτη έφερε ραγδαίες εξελίξεις, με τον Νίκο Κόβατς να αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία και τον μέχρι πρότινος βοηθό του, Χάνσι Φλικ να αναλαμβάνει καθήκοντα υπηρεσιακού. Ο Κροάτης τεχνικός που είχε τη στήριξη του προέδρου Χένες (αποχωρεί από τον προεδρικό θώκο στις 15 Νοεμβρίου) και του τεχνικού διευθυντή Σαλιχάμιτζιτς, όχι όμως και του Ρουμενίγκε, αποφάσισε να παραιτηθεί μετά την προπόνηση της Κυριακής, όπου σύμφωνα με τη Bild μιλούσε επί 20 λεπτά στους παίκτες για τα λάθη που έκαναν, αλλά δεν είδε καμία αντίδραση! Την ίδια ώρα τίθεται μεγάλο θέμα σχετικά με τον αντικαταστάτη του και ποια απόφαση θα παρθεί από Χένες και Ρουμενίγκε.

        Εν όψει του σημερινού ο υπηρεσιακός τεχνικός, Φλικ δήλωσε: «Τα γκολ που έχουμε δεχτεί στα τελευταία παιχνίδια δεν αρμόζουν στην Μπάγερν. Ίσως αλλάξουμε κάποια πράγματα σε επίπεδο τακτικής. Το θέμα είναι η ομάδα να έχει την κυριαρχία, με ή χωρίς την μπάλα. Θέλω να αμυνόμαστε σωστά και να δείχνουμε τις αρετές μας με την μπάλα στα πόδια». Από την πλευρά του ο τεχνικός διευθυντής Χασάν Σαλιχάμιτζιτς υπογράμμισε: «Περιμένω τώρα μία θετική αντίδραση από τους παίκτες μας και μία ισχυρή επιθυμία για δουλειά ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας μέσα στη σεζόν».

        Αγωνιστικά Νέα: Σταθερά εκτός ο βασικός στόπερ Σίλε (8/0) που υπέστη ρήξη χιαστού όπως και ο μπακ/στόπερ Ερνάντες (6/0). Ο φορ Λεβαντόφσκι αντιμετωπίζει ένα θέμα στη βουβωνική χώρα και θα χρειαστεί επέμβαση, με την Bild να αναφέρει ότι αυτή θα γίνει κατά τη διάρκεια της διακοπής λόγων των Εθνικών ομάδων. Το πρόβλημα δεν τον επηρεάζει και υπολογίζεται κανονικά για τα επόμενα παιχνίδια.

        Πιθανή Ενδεκάδα (4-2-3-1): Νόιερ – Αλάμπα, Μαρτίνεθ, Παβάρντ, Κίμιχ – Τιάγκο, Γκορέτσκα – Κομάν, Μίλερ, Γκάμπρι – Λεβαντόφσκι

        ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

        Το πάλεψε ως το τέλος αλλά δεν τα κατάφερε στον πρώτο αγώνα απέναντι στην Μπάγερν, γνωρίζοντας την ήττα με 3-2 στο «Γ. Καραϊσκάκης». Προηγήθηκε στην πρώτη του ευκαιρία με τον Ελ Αραμπί (23’) και στο 31’ έφτασε κοντά σε ένα δεύτερο γκολ αλλά στη συνέχεια δέχτηκε πίεση και στο 34’ ισοφαρίστηκε σε 1-1. Ενώ κινδύνεψε με δεύτερο τέρμα. Μπήκε πολύ δυνατά στο δεύτερο μέρος και είχε δύο καλές στιγμές για να ισοφαρίσει αλλά στη συνέχεια πλήρωσε τα ατομικά λάθη στην άμυνα του και δέχτηκε δύο γκολ (62’, 75’). Δεν τα παράτησε, μείωσε σε 3-2 στο 79’ με τον Γκιγιέρμε και στα εναπομείναντα λεπτά έψαξε το γκολ της ισοφάρισης, χωρίς όμως αποτέλεσμα. «Ήμασταν ανταγωνιστικοί και λυπημένοι για το αποτέλεσμα, με βάση την εικόνα θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάτι παραπάνω. Οι παίκτες έχουν δουλέψει σκληρά και προσπαθούν και έτσι θα συνεχίσουμε», δήλωσε μετά το παιχνίδι ο Πέδρο Μαρτίνς. Η ομάδα του βρίσκεται στην τελευταία θέση με 1 βαθμό, αυτό που πήρε απέναντι στην Τότεναμ την πρώτη αγωνιστική.

        Το Σάββατο γνώρισε τη δεύτερη βαθμολογική του απώλεια στο πρωτάθλημα, μένοντας στο 0-0 με τη Ξάνθη στα Πηγάδια. Ήταν η ομάδα που προσπαθούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες αλλά τα βρήκε σκούρα απέναντι στην πολυπρόσωπη άμυνα των Ακριτών και δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Είχε πάντως παράπονα από τη διαιτησία για πέναλτι που δεν του δόθηκε, κυρίως για την ανατροπή του Ελ Αραμπί από τον Άμπαντ. Στο 7-2-0 το ρεκόρ του στο πρωτάθλημα, διατηρήθηκε στο +2 από τον 2ο ΠΑΟΚ μετά την ισοπαλία του τελευταίου με τον Παναθηναϊκό.


        Εν όψει του σημερινού αγώνα, ο Μαρτίνς τόνισε: «Δεν περιμένουμε μεγάλες αλλαγές από την Μπάγερν μετά την αλλαγή προπονητή. Ενδεχομένως θα υπάρξουν αλλαγές σε κάποια πρόσωπα ή στο σύστημα, όμως η φιλοσοφία πιστεύω θα είναι η ίδια. Προέρχεται από ένα πολύ κακό αποτέλεσμα που πλήγωσε τον εγωισμό της. Θέλουμε να γράψουμε ιστορία στην «Αλιάνζ Αρίνα». Ξέρουμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας. Πρέπει να παίξουμε με ψυχή, υπομονή, να είμαστε καλά οργανωμένοι, να εκμεταλλευτούμε τις καλές μας στιγμές και να έχουμε ηρεμία στις δύσκολες στιγμές που θα αντιμετωπίσουμε. Σημαντικό είναι να έχουμε την ίδια καλή απόδοση που είχαμε στο γήπεδο μας, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο».

        Αγωνιστικά Νέα: Ο εξτρέμ Βαλμπουενά επέστρεψε ως αλλαγή κόντρα στη Ξάνθη και ο Μαρτίνς αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου πως είναι σε θέση να βρεθεί ακόμα και στο αρχικό σχήμα. Εξέτισε ο μεσοεπιθετικός Μπενζιά και υπολογίζεται, σταθερά εκτός ο στόπερ Σισέ, οι Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος και οι Κούτρης, Σουντανί που βρίσκονται εκτός λίστας.

        Πιθανή Ενδεκάδα (4-3-3): Σα – Ομάρ, Σεμέδο, Μεριά, Τσιμίκας – Καμαρά, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης – Ποντένσε, Μασούρας, Γκερέρο

        Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

        Εκτίμηση

        Η Μπάγερν δε βρίσκεται σε καλό φεγγάρι, ωστόσο η αποχώρηση του Κόβατς ενδέχεται να αποτελέσει το απαραίτητο ηλεκτροσόκ που χρειάζονταν οι Βαυαροί. Η ομάδα του Μονάχου με τον υπηρεσιακό Φλικ στον πάγκο της θα ψάξει νίκη-ξέσπασμα μετά το βαρύ 5-1 από την Άιντραχτ και έχει φυσικά τον πρώτο λόγο στην έδρα της απέναντι στον Ολυμπιακό, ωστόσο ο άσος στο 1.17 δεν έχει αξία για να ασχοληθούμε. Πολύ χαμηλά και το όβερ 2.5 το οποίο συναντάμε στο 1.26 ως ανώτατη τιμή. Όποιος θέλει να ασχοληθεί με την αγορά των γκολ σε αυτό το παιχνίδι, το όβερ 3.5 βρίσκεται στο 1.67 στη Stoiximan και δύσκολα θα βρίσκονταν πιο χαμηλά, μιας και οι Βαυαροί θα κυνηγήσουν νίκη με μεγάλο σκορ, ωστόσο την ίδια ώρα παρουσιάζουν μεγάλα ανασταλτικά θέματα και ο Ολυμπιακός θα έχει τις ευκαιρίες του στις αντεπιθέσεις.

        FACTS

        • Στους τελευταίους 14 από 15 αγώνες της ομάδας Μπάγερν Μονάχου, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
          Σημείο: Over με απόδοση 1.26 στον ΟΠΑΠ
        • Στους τελευταίους 5 αγώνες της ομάδας Ολυμπιακός, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Τσάμπιονς Λιγκ).
          Σημείο: Over με απόδοση 1.26 στον ΟΠΑΠ
        • Η ομάδα Μπάγερν Μονάχου νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
          Σημείο: 1 με απόδοση 1.14 στον ΟΠΑΠ
        • Η ομάδα Μπάγερν Μονάχου νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
          Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 1.40 στον ΟΠΑΠ
        • Η ομάδα Ολυμπιακός νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
          Σημείο: Ημ.2 με απόδοση 8.50 στον ΟΠΑΠ

        ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

        ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ
        Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
          5 Μπάγερν Μονάχου 6 18 6 0 0 24:5
          7 Ολυμπιακός 6 4 1 1 4 8:14
        2ο ΓΚΡΟΥΠ
          1 Μπάγερν Μονάχου 6 18 6 0 0 24:5
          3 Ολυμπιακός 6 4 1 1 4 8:14
        Εμφάνιση όλων

        ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

        • » Ο koufalas, με το υψηλότερο yield +5.75% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: X2

        Τι ψήφισαν οι Top Users

        Πείτε τη γνώμη σας:

        Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

        Περισσότερες Αναλύσεις

        Στοιχηματικές πλατφόρμες