3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ολυμπιακός - Μπάγερν Μονάχου

22/10/2019 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 463
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1654 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Μπάγερν Μονάχου - Ολυμπιακός στις 6/11/2019

1ο Ημίχρονο 1 - 1

  1. 23' El-arabi Youssef
  2. 34' Lewandowski Robert

2ο Ημίχρονο 2 - 3

  1. 50' Alcantara Thiago
  2. 62' Lewandowski Robert
  3. 71' Neuer Manuel
  4. 73' Semedo Ruben
  5. 75' Tolisso Corentin
  6. 79' Guilherme Dos Santos
  7. 89' El-arabi Youssef

      Προϊστορία

      6/11/2019 Μπάγερν ΜονάχουΟλυμπιακός 2 - 0
      22/10/2019 ΟλυμπιακόςΜπάγερν Μονάχου 2 - 3
      24/11/2015 Μπάγερν ΜονάχουΟλυμπιακός 4 - 0
      16/9/2015 ΟλυμπιακόςΜπάγερν Μονάχου 0 - 3

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 77,780 6.1%
      X
      € 93,773 7.3%
      2
      € 1,111,839 86.6%
      Over
      € 55,939 50.9%
      Under
      € 53,872 49.1%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Τρίτη, 22:00

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      858 ψήφοι:

      Ειδήσεις

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Georgios Karaiskakis Stadium
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 33310
      Αήττητη κόντρα σε ελληνικές ομάδες η Μπάγερν

      Αήττητη κόντρα σε ελληνικές ομάδες η Μπάγερν

      Ο Ολυμπιακός, που οδηγεί την κούρσα στην Σούπερ Λιγκ, αλλά στο Τσάμπιονς Λιγκ έχασε σημαντικό έδαφος μετά την ήττα στο Βελιγράδι, υποδέχεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» την πρωτοπόρο του ομίλου, Μπάγερν, η οποία δεν περνάει τις καλύτερες ημέρες της μετά τα δύο διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα στην Μπουντεσλίγκα.

      * Η Μπάγερν Μονάχου είναι αήττητη στα 10 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (7-3-0), ενώ δεν έχει χάσει ποτέ κόντρα σε ελληνικές ομάδες (9-2-0, 4-1-0 επί ελληνικού εδάφους).

      * Για 5η φορά στην ιστορία τους θα συγκρουστούν Ολυμπιακός και Μπάγερν με τους Γερμανούς να μετρούν 4 νίκες με 14-2 τέρματα, ενώ όλα τα παιχνίδια έληξαν όβερ.

      ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

      Δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα στο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς μετά την ισοπαλία 2-2 με την Τότεναμ στο Φάληρο, ηττήθηκε με 2-1 από τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι και τα πράγματα δυσκόλεψαν αρκετά όσον αφορά την μάχη για την 3η θέση. Παρά τις αρκετές αλλαγές του Μαρτίνς, είχε τον έλεγχο στο πρώτο μέρος και προηγήθηκε στο 37’ με τυχερό γκολ του Σεμέδο. Δεν ήταν καλός στην επανάληψη και η χαζή αποβολή του Μπενζιά στο 62’ άλλαξε τα δεδομένα. Πλήρωσε τα ατομικά λάθη στην άμυνα του και δέχτηκε τρία γκολ (62’, 87’, 90’), ενώ είχε μεγάλη ευκαιρία για να πάρει αυτός το προβάδισμα στο 86’ όσο το σκορ ήταν στο 1-1.

      Συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα στην Σούπερ Λιγκ μετά τη δύσκολη νίκη με 2-1 επί του ΌΦΗ, χάρη σε δύο γκολ του Σουντανί (11’, 57’). Παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό από το ξεκίνημα, γνώρισε αρκετές δύσκολες στιγμές από τον αντίπαλο του, που ισοφάρισε προσωρινά στο 45+1’, είχε δοκάρι για την ανατροπή, ενώ έψαξε το 2-2 ως το τελικό σφύριγμα. Στο 6-1-0 το ρεκόρ του, την Κυριακή αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

      Πλέον στρέφει το βλέμμα του στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου αντιμετωπίζει το μεγάλο φαβορί του ομίλου, με τον Πέδρο Μαρτίνς να τονίζει: «Αναγνωρίζουμε πως παίζουμε απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο, είμαστε καλά από φυσική κατάσταση και θα τα δώσουμε όλα. Θα παίξουμε και θα παλέψουμε για τη νίκη. Θα δούμε έναν σπουδαίο αγώνα και πολύ όμορφο παιχνίδι. Πιστεύουμε σε εμάς, πιθανότητες υπάρχουν και αρκεί να το πιστέψεις και να το παλέψεις. Ποτέ δεν ξεκινάμε με το στόχο την ισοπαλία. Θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ στην άμυνα και να χτυπήσουμε στις αδυναμίες τους».

      Stat Info: Έχει φέρει G/G στα 5 από τα 6 τελευταία του επίσημα παιχνίδια, ενώ στο «Καραϊσκάκη» μετράει 6/9 Over 2,5 σε παιχνίδια Τσάμπιονς Λιγκ.

      Αγωνιστικά Νέα: Πλήγμα με την απουσία του ποιοτικού εξτρέμ Βαλμπουενά (6/2) ο οποίος έχασε και το παιχνίδι με τον ΌΦΗ και εκτός απροόπτου θα χάσει και το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Τιμωρημένος ο μεσοεπιθετικός Μπενζιά (2/0), ενώ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο φορμαρισμένος εξτρέμ Σουντανί (5/4), καθώς δεν έχει δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα. Νοκ άουτ είναι και οι αναπληρωματικοί αμυντικοί Τοροσίδης (μπακ, 2/0) και Σισέ (στόπερ, 2/0), όπως φυσικά και οι Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος. Ο Πέδρο Μαρτίνς προανήγγειλε αλλαγές στη συνέντευξη Τύπου και τα τελευταία ρεπορτάζ αναφέρουν ότι σκέφτεται να «γεμίσει» το κέντρο επιλέγοντας σύστημα 4-3-3 με τους Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκη και Καμαρά στη μεσαία γραμμή.

      Πιθανή Ενδεκάδα (4-3-3): Σα - Ομαρ, Σεμέδο, Μεριά, Τσιμίκας - Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Καμαρά - Ποντένσε, Μασούρας, Ελ Αραμπί.

      ΜΠΑΓΕΡΝ

      Την περασμένη αγωνιστική πήρε ένα από τα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα της ιστορίας της στην Ευρώπη, διαλύοντας με 7-2 την Τότεναμ στο Λονδίνο. Δεν μπήκε καλά στο ματς και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 12’, ισοφάρισε άμεσα με τον Κίμιχ (15’), όμως στη συνέχεια κινδύνεψε σε 2-3 περιπτώσεις με δεύτερο γκολ. Τελικά το πέτυχε αυτή με τον Λεβαντόφσκι (45’), ενώ στην επανάληψη πήρε νωρίς προβάδισμα τριών τερμάτων με τον Γκνάμπρι (53’, 55’). Δέχτηκε το 4-2 στο 61’ αλλά στο τελευταίο 20λεπτο είχε την πλήρη υπεροχή και πέτυχε άλλα τρία γκολ με τους Γκάνμπρι (83’, 88’) και Λεβαντόφσκι (87’). Έκανε έτσι το 2x2 στον όμιλο, αφού είχε προηγηθεί η νίκη με 3-0 επί του Ερυθρό Αστέρα στο Μόναχο.

      Όλα κυλούσαν καλά μέχρι το παιχνίδι στο Λονδίνο, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Αρχικά ηττήθηκε με 2-1 στην έδρα της από την Χοφενχάιμ, ενώ το Σάββατο αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Άουγκσμπουργκ εκτός, δεχόμενη το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις. Βρίσκεται στην 3η θέση και στο -1 από την κορυφή, πραγματοποιώντας το χειρότερο ξεκίνημα της (4-3-1) από το 2010! Το κλίμα δεν είναι το καλύτερο δυνατό, με τον Μανουέλ Νόιερ να δηλώνει μετά το παιχνίδι πως: «Το πρόβλημα είναι στο κεφάλι μας. Δεν ταιριάζει αυτό που έγινε στην Μπάγερν. Φάνηκε σαν να ήμασταν πολύ σίγουροι για τη νίκη και την πατήσαμε». Μέχρι στιγμής παρουσιάζει αρκετά προβλήματα στο ανασταλτικό κομμάτι (έχει δεχτεί ήδη 10 γκολ σε 8 παιχνίδια πρωταθλήματος) και έχει ενδιαφέρον να δούμε τι πρόσωπο θα παρουσιάσει μετά τον τραυματισμό του Ζίλε. «Το πρόβλημα θα λυθεί μόλις ο Χάβι Μαρτίνεθ αρχίσει να παίζει ως αμυντικός μέσος», δήλωσε ο πρόεδρος Ούλι Χένες, με τον Κόβατς να απαντά στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου πως: «Είναι δική μου απόφαση ποιον βάζω. Ανταλλάζω απόψεις με τον Χένες, αλλά το προπονητικό τιμ αποφασίζει. Δεν είναι πολύ χειρότερη η άμυνα, αλλά το αποδίδω στο ότι είμαστε πιο επιθετικοί και παραμελούμε λίγο την άμυνα. Στο τελευταίο ματς δεν είχαμε συγκέντρωση».

      Εν όψει του σημερινού, ο Κροάτης τεχνικός δήλωσε: «Είναι ισχυρός ο Ολυμπιακός, το έδειξε με την Τότεναμ, όταν έκανε το 0-2, 2-2. Θα έχει κόσμο που στηρίζει έντονα την ομάδα, αλλά δεν πρόκειται να σκεφτώ το ενδεχόμενο να χάσει η ομάδα μου. Είναι επιθυμία μας η κατάκτηση του τροπαίου, αλλά δεν είναι απλό», δήλωσε μεταξύ άλλων ο 48χρονος, ο οποίος δεν περνάει τις καλύτερες ημέρες του στον σύλλογο.

      Stat Info: Έχει δεχτεί δύο γκολ στα τέσσερα τελευταία επίσημα παιχνίδια της. Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι σκοράρει σε 11 σερί παιχνίδια.

      Αγωνιστικά Νέα: Μεγάλο πλήγμα με τον βασικότατο στόπερ Ζίλε (8/0), ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού στο παιχνίδι του Σαββάτου και θα μείνει εκτός για αρκετό καιρό. Ελλείψει του Γερμανού στόπερ, θα δούμε δίδυμο είτε τους Παβάρ-Ερνάντες είτε τους Μπόατενγκ-Ερνάντες. Ξεπέρασε τον τραυματισμό του και αγωνίστηκε ως αλλαγή στο τελευταίο ο χαφ Γκορέτσκα (1/0), ενώ στο Μόναχο έμεινε ο 19χρονος επιθετικός Άρπ (-). Υπάρχει το κλασσικό ερώτημα για το αν θα δούμε τον Μίλερ (8/0) στο αρχικό σχήμα μετά από έξι παιχνίδια, με τον Κόβατς να προτιμάει τον Κουτίνιο στο 4-2-3-1. Θέση στους εξτρέμ διεκδικεί και ο Πέρισιτς.

      Πιθανή Ενδεκάδα (4-2-3-1): Νόιερ – Κίμιχ, Παβάρ, Ερναντές, Αλαμπα – Τιάγκο, Τολισό – Γκνάμπρι, Κουτίνιο, Κομάν – Λεβαντόφσκι.

      Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η Μπάγερν τρόμαξε όλη την Ευρώπη με το 7-2 στην έδρα της Τότεναμ, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Οι Βαυαροί ταξίδεψαν στην Αθήνα έχοντας γνωρίσει δύο διαδοχικές απώλειες στην Μπουντεσλίγκα και εμφανίζονται αποφασισμένοι να βγάλουν αντίδραση. Υπάρχει σαφέστατη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες και ο άσος δύσκολα θα βρίσκονταν πιο ψηλά από το 1.43. Ο Ολυμπιακός πάντως είναι ανταγωνιστικός στην έδρα του, κάτι που έδειξε στο μεγαλύτερο κρας τεστ απέναντι στους Λονδρέζους, και θα του παρουσιαστούν ευκαιρίες απέναντι στην προβληματική άμυνα των πρωταθλητών Γερμανίας. Όλα δείχνουν ότι θα δούμε ένα ματς με γκολ και το όβερ 2.5 βρίσκεται στο 1.53. Για τους πιο τολμηρούς, το όβερ 3.5 το συναντάμε στο 2.30

      FACTS

      • Η ομάδα Ολυμπιακός δεν έχει χάσει στους τελευταίους 13 από 14 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1X με απόδοση 2.77 στον ΟΠΑΠ
      • Στους τελευταίους 10 από 11 αγώνες της ομάδας Μπάγερν Μονάχου, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
        Σημείο: Over με απόδοση 1.37 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Ολυμπιακός νίκησε στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1 με απόδοση 6.40 στον ΟΠΑΠ
      • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Ολυμπιακός, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Τσάμπιονς Λιγκ).
        Σημείο: Over με απόδοση 1.37 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Μπάγερν Μονάχου δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: X2 με απόδοση 1.07 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        5 Μπάγερν Μονάχου 6 18 6 0 0 24:5
        7 Ολυμπιακός 6 4 1 1 4 8:14
      2ο ΓΚΡΟΥΠ
        1 Μπάγερν Μονάχου 6 18 6 0 0 24:5
        3 Ολυμπιακός 6 4 1 1 4 8:14
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο koufalas, με το υψηλότερο yield +5.75% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: 2

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες