3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Τσεχία - Αγγλία

11/10/2019 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 757
2 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1674 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Τσεχία - Αγγλία στις 22/6/2021

1ο Ημίχρονο 1 - 1

  1. 5' Kane Harry (πέναλτι)
  2. 8' Jankto Jakub
  3. 9' Brabec Jakub
  4. 10' Rose Danny

2ο Ημίχρονο 2 - 1

  1. 68' Sterling Raheem
  2. 85' Ondrasek Zdenek
  3. 92' Henderson Jordan

      Προϊστορία

      22/6/2021 ΤσεχίαΑγγλία 0 - 1
      11/10/2019 ΤσεχίαΑγγλία 2 - 1
      22/3/2019 ΑγγλίαΤσεχία 5 - 0
      20/8/2008 ΑγγλίαΤσεχία 2 - 2

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 240,957 12.2%
      X
      € 151,257 7.7%
      2
      € 1,582,567 80.1%
      Over
      € 194,429 69.9%
      Under
      € 83,761 30.1%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Παρασκευή, 21:45

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      193 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Sinobo Stadium, Prague
      Κλείνει θέση στα τελικά η Αγγλία

      Κλείνει θέση στα τελικά η Αγγλία

      Ώρα πρόκρισης για την Εθνική Αγγλίας, η οποία με νίκη στην Πράγα απέναντι στην Τσεχία «σφραγίζει» εισιτήριο για την τελική φάση του Euro. Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί την πρώτη αγωνιστική των προκριματικών, με τα «τρία λιοντάρια» να φτάνουν σε εμφατική νίκη με 5-0 στο «Γουέμπλεϊ».

      Τι ισχύει: Προκριματική φάση για το Euro 2020. Προκρίνονται οι δύο πρώτοι του ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια που ισχύουν είναι: οι βαθμοί στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους, η καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες νίκες εκτός έδρας.

      ΤΣΕΧΙΑ

      Ανάμεικτα συναισθήματα της άφησαν τα παιχνίδια του Σεπτεμβρίου, αφού ηττήθηκε με 2-1 στο Κόσσοβο αλλά… ρέφαρε με το «διπλό» στο Μαυροβούνιο (3-0). Παιχνίδι με εκατέρωθεν ευκαιρίες το πρώτο μέρος, κινδύνεψε σε δύο περιπτώσεις αλλά η ίδια είχε δύο καλές φάσεις και δοκάρι για να πάρει εκείνη το προβάδισμα. Μπήκε δυνατά στην επανάληψη και πέτυχε δύο γκολ σε τρία λεπτά (54’ Σούτσεκ, 57’ Μάσοπουστ) μετά από εκτελέσεις κόρνερ, ενώ στις καθυστερήσεις έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα με εύστοχο πέναλτι του Ντάριντα.

      Γίνεται μεγάλη μάχη για την 2η θέση του ομίλου μεταξύ αυτής και του Κόσοβου. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο +1 από την αντίπαλο της και το ντέρμπι πρόκρισης αναμένεται να διεξαχθεί την επόμενη αγωνιστική, στις 14 Νοεμβρίου, όπου θα υποδεχτεί τους Κοσοβάρους στην Πράγα. Μετά την Αγγλία αντιμετωπίζει σε φιλικό τη Δευτέρα τη Βόρεια Ιρλανδία.

      «Ξέρουμε ποιον αντιμετωπίζουμε. Η Αγγλία είναι μια από τις πέντε καλύτερες ομάδες του κόσμου αυτή τη στιγμή. Αν κερδίσουμε κάποιο βαθμό θα είναι χρυσός. Είναι μια πρόκληση για μας. Θα είναι χρήσιμοι πόντοι αν τους κερδίσουμε. Μας εξέπλησσε το 5-3 που έφεραν με το Κόσοβο. Ξέρουμε ότι το Κόσοβο έχει πολύ καλούς επιθετικούς. Παρόλα αυτά η Αγγλία δεν επαναλαμβάνει λάθη. Δε ξεχνάμε το 5-0 του πρώτου αγώνα. Είναι ξεκάθαρο ότι αν δεν παίξεις με αυτοσυγκέντρωση το παιχνίδι μπορεί να εξελιχθεί πολύ άσχημα. Θέλω όμως να παίξουμε με περισσότερο θάρρος από ότι στο Λονδίνο», δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Τσεχίας, Σιλχαβί.

      Αγωνιστικά Νέα: Σημαντικές απουσίες. Νοκ άουτ τέθηκε ο κάπτεν/στόπερ Σουτσί (Άουγκσμπουργκ), οι μπακ Καντεράμπεκ (Χοφενχάιμ), Νοβάκ (Τραμπσζονσπόρ) και ο χαφ Παβέλκα (Κασίμπασα), που θα μείνει εκτός για αρκετό καιρό.

      Η αποστολή:

      Τερματοφύλακες: Τομάς Βατσλίκ (Σεβίλλη), Τζίρι Παβλένκα (Βέρντερ Βρέμης), Όντρει Κόλαρ (Σλάβια Πράγας)

      Αμυντικοί: Γιαν Μπόριλ (Σλάβια Πράγας), Γιακούμπ Μπράμπετς (Βικτόρια Πλζεν), Όντρει Σελούτσκα (Αντάλιασπορ), Ραντίμ Ρέζνικ (Βικτόρια Πλζεν), Βλάντιμιρ Τσούφαλ (Σλάβια Πράγας), Όντρει Κουντέλα (Σλάβια Πράγας), Στέφαν Σίμιτς (Χάιντουκ Σπλιτ)

      Μέσοι: Βλάντιμιρ Ντάριντα (Χέρτα), Γιακούμπ Γιάνκτο (Σαμπντόρια), Λάντισλαβ Κρεϊτσι (Μπολόνια), Γιαν Κόπιτς (Βικτόρια Πλζεν), Ζάρομιλ Ζρμχαλ (Μπρέσια), Άλεξ Κραλ (Σπαρτάκ Μόσχας), Λούκας Μάσοπουστ (Σλάβια Πράγας), Λούκας Κάλβαχ (Βικτόρια Πλζεν), Τόμας Σούτσεκ (Σλάβια Πράγας), Ζοσέφ Χουσμπάουερ (Σλάβια Πράγας)

      Επιθετικοί: Πάτρικ Σικ (Λειψία), Μίκαελ Κρμέντσικ (Βικτόρια Πλζεν)

      ΑΓΓΛΙΑ

      Βρίσκεται ένα βήμα από την πρόκριση στα τελικά του Euro. Στα παιχνίδια του Σεπτεμβρίου διέλυσε με 4-0 τη Βουλγαρία στο Λονδίνο χάρη σε χατ-τρικ του Κέιν, ενώ ακολούθησε η εντός έδρας νίκη με 5-3 επί του Κόσοβου. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 1ο λεπτό αλλά δεν πτοήθηκε, πάτησε γκάζι και έκλεισε το ημίχρονο με το σκορ στο 5-1 χάρη στα γκολ των Στέρλινγκ (8’), Κέιν (19’), Βοιβόντα (38’ αυτ.) και Σάντσο (44’, 45+1’). Μπήκε χαλαρά στο δεύτερο μέρος και δέχτηκε δύο γρήγορα γκολ (49’, 55’ πεν.), όμως στη συνέχεια διαχειρίστηκε το υπέρ της σκορ.

      Έχει κάνει το 4x4 στον όμιλο μετρώντας 19 γκολ ενεργητικό και μόλις 4 παθητικό. Με λίγα λόγια κάνει υγιεινό περίπατο στην προκριματική φάση και με νίκη σήμερα «σφραγίζει» το εισιτήριο για τα τελικά του Euro. Ακολουθεί το παιχνίδι με τη Βουλγαρία στη Σόφια.

      Κέιν, Στέρλινγκ και Σάντσο αποτελούν την παραγωγικότερη τριάδα σε παγκόσμιο επίπεδο, αφού έχουν συμμετάσχει σε 120 γκολ (γκολ ή ασίστ) από το ξεκίνημα της περσινής σεζόν σε Πρέμιερ Λιγκ και Μπουντεσλίγκα. «Τα νούμερα είναι εντυπωσιακά, όπως και η σταθερότητα που δείχνουν στις εμφανίσεις τους. Οι παίκτες μας γίνονται όλο και καλύτεροι. Πρέπει όμως να το δείξουμε στα μεγάλα παιχνίδια, στα μεγάλα τουρνουά. Εκεί θα κριθείς. Η Τσεχία έχει σπουδαίο ποδοσφαιρικό παρελθόν, είναι πιο πετυχημένη από εμάς σε ευρωπαϊκό επίπεδο, όμως αυτό συμβαίνει με αρκετές χώρες. Είναι μια καλή πρόκληση για μας, παίζουμε μακριά από την έδρα μας και πρέπει να δούμε αν θα διατηρήσουμε το επίπεδο των εμφανίσεων που παρουσιάζουμε τους τελευταίους μήνες», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γκάρεθ Σάουθγκέιτ.

      Αγωνιστικά Νέα: Απρόοπτο με τον φορμαρισμένο μεσοεπιθετικό της Λέστερ, Μάντισον, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και δε θα κάνει ντεμπούτο με το εθνόσημο. Αντίθετα αυτό αναμένεται να συμβεί με τους πιτσιρικάδες της Τσέλσι, Έιμπραχαμ (φορ) και Τομόρι (στόπερ) οι οποίοι κλήθηκαν για πρώτη φορά στην Εθνική. Πρόβλημα με τον αναπληρωματικό γκολκίπερ Χίτον, στη θέση του κλήθηκε ο Χέντερσον της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Εκτός κλήσεων οι Ντέλε Άλι, Τσάρμπερλεϊν, Λίνγκαρντ και Ουάν-Μπισάκα.

      Η αποστολή:

      Τερματοφύλακες: Τζόρνταν Πίκφορντ (Εβερτον), Ντιν Χέντερσον (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ), Νικ Πόουπ (Μπέρνλι)

      Αμυντικοί: Ντάνι Ρόουζ (Τότεναμ), Χάρι Μαγκουάιρ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Κίραν Τρίπιερ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Φικάγιο Τομόρι (Τσέλσι), Μάικλ Κιν (Εβερτον), Μπεν Τσίλγουελ (Λέστερ), Τζο Γκόμεζ (Λίβερπουλ), Τρεντ Αλεξάντερ-Αρνολντ (Λίβερπουλ), Τάιρον Μινγκς (Αστον Βίλα)

      Μέσοι: Τζόρνταν Χέντερσον (Λίβερπουλ), Χάρι Γουίνκς (Τότεναμ), Ρος Μπάρκλεϊ (Τσέλσι), Ντέκλαν Ράις (Γουέστ Χαμ), Μέισον Μάουντ (Τσέλσι)

      Επιθετικοί: Ραχίμ Στέρλινγκ (Μάντσεστερ Σίτι), Χάρι Κέιν (Τότεναμ), Μάρκους Ράσφορντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Τζέιντον Σάντσο (Ντόρτμουντ), Κάλουμ Γουίλσον (Μπόρνμουθ), Τάμι Εϊμπραχαμ (Τσέλσι)

      Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Με νίκη η Αγγλία «σφραγίζει» εισιτήριο για την τελική φάση. Υπάρχει διαφορά ποιότητας ανάμεσα στους δύο μονομάχους, η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκέιτ δε διαλέγει ματς και στοχεύει πάντα στη νίκη. Η λογική λέει ότι τα «τρία λιοντάρια» δε θα συναντήσουν μεγάλα προβλήματα απέναντι στην Τσεχία, όμως το «διπλό» είναι σχετικά χαμηλά. Οι Άγγλοι σκοράρουν ασταμάτητα, μετρώντας 19 γκολ σε 4 αγώνες της προκριματικής φάσης, οι Τσέχοι, που προέρχονται από 6 σερί όβερ, έχουν απουσίες στην άμυνα και το όβερ 2.5 βρίσκεται στο 1.76

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Euro
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        1 Αγγλία 8 21 7 0 1 37:6
        2 Τσεχία 8 15 5 0 3 13:11
      1ο ΓΚΡΟΥΠ
        1 Αγγλία 8 21 7 0 1 37:6
        2 Τσεχία 8 15 5 0 3 13:11
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο dika28, με το υψηλότερο yield +21.02% στο [ΕΥΡΩΠΗ: Euro] έπαιξε: Over
      • » Ο EL-SHAARAWY-92, με το υψηλότερο yield +10.83% στο σημείο 2 έπαιξε: 2

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες