5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Τουρκία - Αρμενία

Προϊστορία

8/9/2023 ΤουρκίαΑρμενία 1 - 1
25/3/2023 ΑρμενίαΤουρκία 1 - 2
14/10/2009 ΤουρκίαΑρμενία 2 - 0
6/9/2008 ΑρμενίαΤουρκία 0 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 360,662 81.4%
X
€ 48,126 10.9%
2
€ 34,129 7.7%
Over
€ 32,774 66.5%
Under
€ 16,533 33.5%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Παρασκευή, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

192 ψήφοι:

8

Σουτ στην εστία

5

8

Σουτ εκτός εστίας

4

61%

Κατοχή μπάλας

39%

3

Οφσάιντ

1

3

Κίτρινες κάρτες

3

0

Κόκκινες κάρτες

0

9

Κόρνερ

4

6

Φάουλ

10

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Eskisehir Yeni Stadyum
  • Χωρητικότητα: 34930
Ξεκάθαρο φαβορί οι Τούρκοι στο ντέρμπι κορυφής

Ξεκάθαρο φαβορί οι Τούρκοι στο ντέρμπι κορυφής

Η Τουρκία φιλοξενεί την Αρμενία για την 5η αγωνιστική του 4ου ομίλου των προκριματικών του Euro 2024. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη στο «σπίτι» τους επί της Ουαλίας, ενώ οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν εντός έδρας της Λετονίας.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Θα δώσει δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στο «σπίτι» της, καθώς το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την έφερε αντιμέτωπη εντός έδρας με την Ουαλία κι έπρεπε να επιβεβαιώσει τον χαρακτηρισμό του φαβορί. Το έκανε δίχως να ενθουσιάσει με την απόδοσή της και πήρε την επαγγελματική νίκη με 2-0. Πίεσε από το ξεκίνημα όμως αδυνατούσε να βρει τον δρόμο για τα δίχτυα. Όλα έγιναν πιο εύκολα όταν στο 41’ ο Μορέλ έκανε «εγκληματικό» μαρκάρισμα κι άφησε τους φιλοξενούμενους με δέκα. Κινδύνευσε να μείνει πίσω στο ξεκίνημα της επανάληψης και στη συνέχεια κέρδισε πέναλτι για χέρι, με τον Τσαλχάνογλου να μην σκοράρει στο 64’ από την άσπρη βούλα. Στο 68’ ο Ναγίρ άνοιξε το σκορ όμως το γκολ του ακυρώθηκε για χέρι. Τέσσερα λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά πέτυχε το 1-0. Στο 80’ ο Γκιουλέρ με απίθανης ομορφιάς πλασέ πέτυχε το 2-0 και τελείωσε την υπόθεση οριστικά και αμετάκλητα.

Με αυτόν τον τρόπο η Τουρκία συνέχισε τη συλλογή της από «τρίποντα», καθώς έχει συλλέξει τρία από τα τέσσερα διαθέσιμα, με μοναδική εξαίρεση τον αγώνα με την Κροατία εντός έδρας όπου είχε ηττηθεί. Η «ημισέληνος» έχει μαζέψει 9 βαθμούς και στέκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου της, αποτελώντας ένα από τα μεγάλα φαβορί για την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2024. Βέβαια οι γείτονες είναι αρκετά άνετοι, καθώς σε περίπτωση αποκλεισμού, θα έχουν και δεύτερη ευκαιρία στα πλέι οφ χάρη στην πορεία τους στο Nations League. Τα δύο από τα τρία πιο πρόσφατα ματς τους ολοκληρώθηκαν Under και No Goal.

Αγωνιστικά Νέα: Προέκυψε πρόβλημα με τον φορ Ναγίρ (Φενέρμπαχτσε) και τη θέση του πήρε ο επίσης επιθετικός Ντερβίσογλου (Γαλατάσαραϊ). Έξι αλλαγές σε σχέση με τους αγώνες του Ιουνίου. Πιο σημαντικό όνομα που απουσιάζει ο νεαρός μέσος Αρντά Γκιουλέρ (Ρεάλ Μαδρίτης).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Γκιουνόκ (Μπεσίκτας), Μπαγιντίρ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Τσακίρ (Τραμπζονσπόρ)

Αμυντικοί: Σογιουντσού (Ατλέτικο Μαδρίτης), Τσελίκ (Ρόμα), Ντεμιράλ (Αλ Αχλί), Μπαρντακτσί (Γαλατάσαραϊ), Κάμπακ (Χόφενχαϊμ), Οζτσακάρ (Βαλένθια), Μπουλούτ (Μπεσίκτας), Μιούλντουρ (Φενέρμπαχτσε), Καράτας (Γαλατάσαραϊ)

Μέσοι: Οζτσάν (Μπορούσια Ντόρτμουντ), Κιοκτσού (Μπενφίκα), Καχβετσί (Φενέρμπαχτσε), Τσαλχάνογλου (Ίντερ), Γιούλσεκ (Φενέρμπαχτσε), Ουτσάν (Μπεσίκτας)

Επιθετικοί: Ακτούρκογλου (Γαλατάσαραϊ), Γιλμάζ (Γαλατάσαραϊ), Ντερβίσογλου (Γαλατάσαραϊ)., Ουντέρ (Φενέρμπαχτσε), Σάρι (Αδάνα Ντεμίρσπορ), Γιλντιρίμ (Ρεν)

Τον περασμένο Ιούνιο κλήθηκε να αντιμετωπίσει εντός έδρας τη Λετονία κι έπρεπε να επιβεβαιώσει τον χαρακτηρισμό του φαβορί, μόλις μερικά εικοσιτετράωρα μετά τον θρίαμβο επί της Ουαλίας στο Κάρντιφ. Έκανε το καθήκον της έστω και δύσκολα και πήρε τη μεγάλη νίκη με το οριακό αλλά και πολύτιμο 2-1. Ήταν η καλύτερη ομάδα στο χορτάρι από το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο και κατάφερε να προηγηθεί με κοντινό πλασέ του Τικνιζιάν στο 35’. Δεν ανησύχησε έως την ανάπαυλα του ημιχρόνου κι έμοιαζε να κυριαρχεί απόλυτα. Κόντρα στη ροή του αγώνα είδε τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν με αυτογκόλ του Μκρτσιαν στο 67’. Αγχώθηκε, ζορίστηκε αλλά βγήκε μαζικά μπροστά αναζητώντας το γκολ της νίκης. Στο 89’ κέρδισε πέναλτι για χέρι και δύο λεπτά μετά ο Μπαρσεγκιάν το εκτέλεσε ψύχραιμα κι εύστοχα «γράφοντας» το 2-1 και χαρίζοντάς της το «τρίποντο».

Η Αρμενία μετά την ήττα της πρεμιέρας από την προσεχή της αντίπαλο Τουρκία κατάφερε να αντιδράσει πάρα πολύ καλά και να πανηγυρίσει δύο διαδοχικές επιτυχίες που έχουν βελτιώσει αισθητά την ψυχολογία στο εσωτερικό της και παράλληλα διατηρούν «ζωντανό» το όνειρο της παρθενικής συμμετοχής της σε μία τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης. Η συγκομιδή των 6 βαθμών φέρνει τη «χαβακάκαν» στη δεύτερη θέση της κατάταξης του γκρουπ. Και τα τρία ματς της ήταν Over κι αμφίσκορα, καθώς πετυχαίνει γκολ εύκολα όμως δέχεται κιόλας με άνεση.

Αγωνιστικά Νέα: Πολύ μεγάλο το κενό στους εξτρέμ λόγω του τραυματισμού του αρχηγού και κορυφαίου παίκτη Μπαρσεγκιάν (Σλόβαν Μπρατισλάβας). Δεν κλήθηκαν σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια οι μέσοι Σαγκρογιάν (ΤΣΣΚΑ Σόφιας), Νταβιντιάν (Πιούνικ) και ο επιθετικός Μιρανιάν (Νόα).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Μπεγκλαριάν (Αραράτ-Αρμενία), Μπούντσεφ (Πιούνικ), Τσαντσάρεβιτς (Αλασκέρτ)

Αμυντικοί: Χοβνανισιάν (Αστάνα), Χαρογιάν (Αστάνα), Βοσκανιάν (Αλασκέρτ), Τσαλισίρ (Μπρομαποϊκάρνα), Μκρτσιαν (Όσιγιεκ), Μαργκαριάν (Ουράρτου), Τικνιζιάν (Λοκομοτίβ Μόσχας), Αρουτιουνιάν (Κράσνονταρ), Πιλογιάν (Ουράρτου), Μουραντιάν (Νόα)

Μέσοι: Μπαρσεγκιάν (Σλόβαν Μπρατισλάβας), Μπικτσανιάν (Πογκόν Στσέτσιν), Σπερτσιάν (Κράσνονταρ), Ντασγιάν (Πιούνικ), Ανγκούλο (Αραράτ-Αρμενία), Ζελαραγιάν (Αλ Φατέχ), Σερομπιάν (Κάζα Πία), Χαρουτιουνιάν (Πιούνικ), Ίβου (Ρούμπιν Καζάν)

Επιθετικοί: Ανταμιάν (Κολωνία), Μπριάσκο (Μπόκα Τζούνιορς), Ράνος (Γκλάντμπαχ)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Θεωρητικά το παιχνίδι της Τουρκίας με την Αρμενία είναι ντέρμπι κορυφής για τον τέταρτο όμιλο της προκριματικής φάσης του Euro 2024. Βέβαια οι γηπεδούχοι είναι πιο άνετοι καθώς ακόμα και στο απευκταίο σενάριο που δεν εξασφαλίσουν την πρόκριση μέσω της πρώτης δυάδας, θα έχουν μία δεύτερη ευκαιρία. Στον αντίποδα οι φιλοξενούμενοι αναζητούν την τεράστια υπέρβαση και την παρθενική τους πρόκριση σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης. Οι σχέσεις των δύο χωρών δεν είναι καλές και το κλίμα θα είναι τεταμένο. Αναμένουμε «ανοιχτό» ματς όμως και το Over θα αποτελέσει την επιλογή μας.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 4ος Όμιλος
  1 Τουρκία 8 17 5 2 1 14:7
  4 Αρμενία 8 8 2 2 4 9:11
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο ABAM με το υψηλότερο yield +1.68% έπαιξε: 1
  • » Ο civik1994, με το υψηλότερο yield +21.19% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες