Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Τουρκία - Γιβραλτάρ

13/11/2021 19:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 649
6 - 0
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 3 - 0

  1. 11' Akturkoglu Kerem
  2. 22' Olivero Jayce
  3. 26' Jolley Ethan
  4. 38' Dervisoglu Halil
  5. 41' Dervisoglu Halil

2ο Ημίχρονο 6 - 0

  1. 46' Casciaro Lee
    Jolley Ethan
  2. 46' Chipolina Joseph Luis
    Valarino Julian
  3. 46' Muldur Mert
    Erkin Caner
  4. 46' Yilmaz Ridvan
    Celik Mehmet Zeki
  5. 59' Badr Hassan Mohamed
    De Barr Tjay
  6. 59' Styche Reece
    Walker Liam
  7. 65' Demiral Merih
  8. 66' Chipolina Joseph Luis
  9. 69' Dursun Serdar
    Dervisoglu Halil
  10. 69' Karaman Kenan
    Yilmaz Burak
  11. 81' Dursun Serdar
  12. 82' Kutlu Berkan
    Calhanoglu Hakan
  13. 82' Barnett Erin
    Sergeant Jack
  14. 84' Muldur Mert
  15. 85' Muldur Mert

      Προϊστορία

      13/11/2021 ΤουρκίαΓιβραλτάρ 6 - 0
      4/9/2021 ΓιβραλτάρΤουρκία 0 - 3

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 619,839 99.4%
      X
      € 2,403 0.4%
      2
      € 1,443 0.2%
      Over
      € 0 0%
      Under
      € 0 0%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Σάββατο, 19:00

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      86 ψήφοι:

      Videos

      Συνθέσεις

      Ενδεκάδα
      Μέση ηλικία:
      28 έτη

      Προπονητής: Stefan Kuntz

      21  Halil Dervisoglu Dursun Serdar Αλλαγή 69'

      17  Burak Yilmaz Karaman Kenan Αλλαγή 69'

      7 Kerem Akturkoglu

      10  Hakan Calhanoglu Kutlu Berkan Αλλαγή 82'

      19 Orkun Kokcu

      15 Baris Alper Yilmaz

      18  Caner Erkin Muldur Mert Αλλαγή 46'

      4 Caglar Soyuncu

      3 Merih Demiral

      2  Mehmet Zeki Celik Yilmaz Ridvan Αλλαγή 46'

      23 Ugurcan Cakir

      Ενδεκάδα
      Μέση ηλικία:
      30 έτη

      Προπονητής: Julio Ribas

      19  Tjay De Barr Badr Hassan Mohamed Αλλαγή 59'

      11  Julian Valarino Chipolina Joseph Luis Αλλαγή 46'

      5 Louie Annesley

      2  Ethan Jolley Casciaro Lee Αλλαγή 46'

      10  Liam Walker Styche Reece Αλλαγή 59'

      12 Jayce Olivero

      16 Aymen Mouelhi

      6 Scott Wiseman

      14 Roy Chipolina

      4  Jack Sergeant Barnett Erin Αλλαγή 82'

      23 Dayle Coleing

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Basaksehir Fatih Terim Stadyumu
      • Χωρητικότητα: 17801
      • Θεατές: 8895
      Θέλουν νίκη με πολλά γκολ οι Τούρκοι

      Θέλουν νίκη με πολλά γκολ οι Τούρκοι

      Η Τουρκία φιλοξενεί το Γιβραλτάρ για την 9η αγωνιστική του 7ου ομίλου της προκριματικής φάσης της ζώνης της Ευρώπης για το Μουντιάλ του Κατάρ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη στη Λετονία, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν εκτός έδρας από την Ολλανδία.

      Τι ισχύει: Προκρίνεται απευθείας ο 1ος του ομίλου, ενώ ο 2oς θα παίξει στα πλέι οφ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν κατά σειρά: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους παιχνίδια.

      ΤΟΥΡΚΙΑ

      Πριν από περίπου ένα μήνα ταξίδεψε στη Λετονία για να παίξει έναν εξαιρετικά σημαντικό αγώνα. Κινδύνευσε σοβαρά με «γκέλα». Λυτρώθηκε στο φινάλε και «δραπέτευσε» με μία σπουδαία νίκη (1-2). Το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο ήταν επιεικώς μέτριο δίχως σημαντικές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες. Στην επανάληψη άρχισε να ρισκάρει όσο κυλούσε ο χρόνος και της κόστισε. Στο 70’ η άμυνά της δεν λειτούργησε σωστά και ο Ντεμιράλ στην προσπάθειά του να απομακρύνει έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας της ομάδας του για το 1-0. Δεν τα παράτησε και ισοφάρισε έξι λεπτά αργότερα με ωραία κεφαλιά του Ντουρσούν. Επιτέθηκε μαζικά αλλά δεν μπορούσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και το άγχος μεγάλωνε. Η λύση δόθηκε τελικά από το VAR! Καταλογίστηκε υπέρ της πέναλτι στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων για μαρκάρισμα στον Μπουράκ Γιλμάζ. Ο τελευταίος το εκτέλεσε εύστοχα στο 99’ και της έδωσε το «διπλό».

      Με αυτόν τον περιπετειώδη τρόπο η Τουρκία επέστρεψε στις νίκες, καθώς είχε προηγηθεί ο διασυρμός από την Ολλανδία και η ισοπαλία με τη Νορβηγία. Οι γείτονες έχουν μαζέψει 15 βαθμούς και στέκονται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου. Απέχουν δύο πόντους από τους Σκανδιναβούς τους οποίους και κυνηγούν για να μπουν στη δυάδα και να διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στην τελική φάση του Μουντιάλ μέσω αγώνων μπαράζ.

      Ο προπονητής των γηπεδούχων Στέφαν Κουντζ υπογράμμισε: «Ελπίζω ότι θα νικήσουμε και θα σκοράρουμε πολλά γκολ. Όταν ανέλαβα την ομάδα υπήρχε πρόβλημα αυτοπεποίθησης. Είπαμε τι θα μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερα στον προηγούμενο αγώνα μας αλλά υπάρχουν πράγματα που μπορεί και πράγματα που δεν μπορεί να παρέμβει ο προπονητής. Υπάρχει πίεση αλλά είναι καλό αυτό. Ήταν προσωπική μου απόφαση να αναλάβω μία δουλειά με πίεση. Είναι σημαντικό να βάλουμε πολλά γκολ για να αγχώσουμε τις υπόλοιπες ομάδες. Το πιο σημαντικό είναι όμως να δημιουργήσουμε τις ευκαιρίες για να το κάνουμε».

      Αγωνιστικά Νέα: Εκτίει ο μεσοεπιθετικός Γιαζίτσι (Λιλ). Θα λείψει λόγω τραυματισμού ο μέσος Ομούρ (Τραμπζονσπόρ) ο οποίος θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με το Μαυροβούνιο. Εκτός επίσης ο Ουντέρ (Μαρσέιγ) και ο μέσος Τουφάν (Γουότφορντ). Δεν επηρεάζουν οι απουσίες του τρίτου τερματοφύλακα Μπαγιντίρ (Φενέρμπαχτσε) και των αμυντικών Αζίζ (Φενέρμπαχτσε) και Τσετίν (Βερόνα).

      Η αποστολή της Τουρκίας:

      Τερματοφύλακες: Τσακίρ (Τραμπζονσπόρ), Μπολάτ (Γάνδη), Ντεστάνογλου (Μπεσίκτας)

      Αμυντικοί: Ερκίν (Φατίχ Καραγκουρμούκ), Αϊχάν (Σασουόλο), Σογιοντσού (Λέστερ), Ντεμιράλ (Αταλάντα), Τσελίκ (Λιλ), Κάμπακ (Νόριτς), Μούλντουρ (Σασουόλο), Ρ. Γιλμάζ (Μπεσίκτας)

      Μέσοι: Τουφάν (Γουότφορντ), Τσαλχάνογλου (Ίντερ), Κοκτσού (Φέγενορντ), Ομούρ (Τραμπζονσπόρ), Ανταλιαλί (Γαλατάσαραϊ), Οζντεμίρ (Τραμπζονσπόρ), Κουτλού (Γαλατάσαραϊ)

      Επιθετικοί: Μπ. Γιλμάζ (Λιλ), Ουντέρ (Μαρσέιγ), Καραμάν (Μπεσίκτας), Ντερβίσογλου (Γαλατάραϊ), Ακτούρκογλου (Γαλατάσαραϊ), Ντουρσούν (Φενέρμπαχτσε).



      ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ

      Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» το υποχρέωσε να ταξιδέψει στην Ολλανδία για το πιο απαιτητικό εκτός έδρας παιχνίδι της προκριματικής φάσης απέναντι στους πανίσχυρους «οράνιε». Η «βαριά» ήττα με 6-0 δεν προκάλεσε έκπληξη σε κανέναν και θα ήταν υπερβολή αν κάποιος υποστήριζε ότι δεν το περίμενε. Άντεξε όλα κι όλα εννιά λεπτά με τον Φαν Ντάικ να σκοράρει με κεφαλιά σε αυτό το χρονικό σημείο. Στο 21’ ο Ντεπάι πέτυχε το 2-0 και το 3-0 που ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου διαμορφώθηκε ξανά από τον Ντεπάι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στις καθυστερήσεις. Δέχτηκε έντονη πίεση και με το ξεκίνημα της επανάληψης και στο 48’ ο Ντάμφρις παραβίασε την εστία της για το 4-0. Στο 75’ ήταν η σειρά του Νταντζούμα για να ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 5-0. Το τελικό αποτέλεσμα «γράφτηκε» από τον Μάλεν στο 86’.

      Το Γιβραλτάρ αποτελεί το «σάκο του μποξ» κι έχει υποστεί οκτώ ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Τα τέρματα είναι 3-34 και δεν δυσκολέψει ούτε μία φορά κάποια από τις αντιπάλους του. Όπως είναι λογικό δεν έχει αποσπάσει ούτε ένα βαθμό και βρίσκεται στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα, θέλοντας απλώς να παλέψει για το γόητρο στα δύο τελευταία παιχνίδια του. Και τα οκτώ ματς του ολοκληρώθηκαν Over με την άμυνά του να είναι εξαιρετικά αδύναμη.

      «Η Τουρκία είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και στον κόσμο. Έχουμε μία νεανική ομάδα. Πιστεύω ότι θα είναι ένας πολύ καλός αγώνας και θα είναι ευκαιρία για τους μικρούς σε ηλικία παίκτες μας να αποκτήσουν εμπειρίες. Δεν θα σχολιάσω την αλλαγή προπονητή στην Τουρκία όπως και σε καμία άλλη Εθνική. Το σημαντικό είναι οι παίκτες και οι αντίπαλοι διαθέτουν καταπληκτικούς παίκτες. Δεν αλλάξει ποτέ μία καλή ομάδα από τη στιγμή που διαθέτει καλούς ποδοσφαιριστές. Κανείς δεν βγαίνει για να χάσει. Ξέρουμε ότι χρειάζονται κι εκείνη τη νίκη. Θα προσπαθήσουμε για την πρώτη μας νίκη στον όμιλο αλλά ξέρουμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο» σχολίασε ο κόουτς των φιλοξενούμενων, Χούλιο Σέζαρ Ρίμπας.

      Αγωνιστικά Νέα: Έμεινε εκτός ο μέσος Πονς (Σεντ Τζόζεφς).

      Η αποστολή του Γιβραλτάρ:

      Τερματοφύλακες: Γκόλντγουιν (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Κόλεϊνγκ (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Ρόμπα (Σεντ Τζόζεφς), Μπάντα (Εουρόπα)

      Αμυντικοί: Τσιπολίνα (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Τζ. Τσιπολίνα (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Ολιβέρο (Εουρόπα), Σέρτζεαντ (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Γουάιζμαν (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Μπαρνέτ (Σεντ Τζόζεφς), Άνεσλι (Γουόκινγκ), Μουέλχι (Σεντ Τζόζεφς), Μπρίτο (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Τζόλι (Εουρόπα), Μπόσιο (Εουρόπα), Σάντος (Μονς Κάλπε)

      Μέσοι: Γουόκερ (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Τορίγια (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Μπαντρ (Μονς Κάλπε), Ρόναν (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Βαλαρίνο (Σεντ Τζόζεφς), Βινέτ (Εουρόπα)

      Επιθετικοί: Κασκιάρο (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Ντε Μπαρ (Γουίκομ), Κουμπς (Μπρούνο’ς Μάγκπαϊς), Στιτς (Στόρμπριτζ), Μόργκαν (Σεντ Τζόζεφς).

      Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      «Ζωντανή» στη «μάχη» της πρόκρισης έχει παραμείνει η Τουρκία που θα προσπαθήσει να εξαντλήσει τις πιθανότητές της στα δύο τελευταία παιχνίδια. Οι γείτονες είναι δεδομένο ότι θέλουν να βρεθούν στα γήπεδα του Κατάρ. Έχουν μπροστά τους μία ευκαιρία για ξέσπασμα απέναντι στο αδύναμο Γιβραλτάρ. Οι παίκτες του κόουτς Κουντζ χρειάζονται τα πολλά τέρματα ούτως ώστε να υπερτερούν σε πιθανή ισοβαθμία με τη Νορβηγία στη δεύτερη θέση. Αν υπάρχει αξία σε κάτι είναι στα 7+ γκολ θεωρώντας ότι οι γηπεδούχοι θα σκοράρουν όσες περισσότερες φορές μπορούν.

      FACTS

      • Η ομάδα Γιβραλτάρ έχασε στους τελευταίους 5 αγώνες στη διοργάνωση Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ.
        Σημείο: 1 με απόδοση 1.01 στον ΟΠΑΠ
      • Στους τελευταίους 5 αγώνες της ομάδας Γιβραλτάρ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ).
        Σημείο: Over με απόδοση 1.06 στον ΟΠΑΠ
      • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Τουρκία, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ).
        Σημείο: Over με απόδοση 1.06 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
      Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 7ος όμιλος
        2 Τουρκία 10 21 6 3 1 27:16
        6 Γιβραλτάρ 10 0 0 0 10 4:43
      Εμφάνιση όλων
      Αναμετρήσεις Ομάδων
      13/11/2021
      Τουρκία
      Γιβραλτάρ
      6 - 0
      4/9/2021
      Γιβραλτάρ
      Τουρκία
      0 - 3

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο Pkotsios, με το υψηλότερο yield +22.56% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: Ημ.1
      • » Ο djnoss, με το υψηλότερο yield +5.17% στο σημείο Ημ.1 έπαιξε: Ημ.1

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες