2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σερβία - Τουρκία

6/9/2020 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 960
0 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1333 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Τουρκία - Σερβία στις 14/10/2020

1ο Ημίχρονο 0 - 0

  1. 37' Yazici Yusuf
  2. 45' Kolarov Aleksandar

2ο Ημίχρονο 0 - 0

  1. 49' Kolarov Aleksandar
  2. 61' Tadic Dusan
  3. 62' Kostic Filip
  4. 79' Kabak Ozan

      Προϊστορία

      14/10/2020 ΤουρκίαΣερβία 2 - 2
      6/9/2020 ΣερβίαΤουρκία 0 - 0

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 140,366 72.4%
      X
      € 27,032 13.9%
      2
      € 26,482 13.7%
      Over
      € 0 0%
      Under
      € 0 0%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Κυριακή, 21:45

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      254 ψήφοι:

      Videos

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Rajko Mitic Stadium
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 55538
      Αμφότερες απογοήτευσαν στην πρεμιέρα

      Αμφότερες απογοήτευσαν στην πρεμιέρα

      Σερβία και Τουρκία έρχονται αντιμέτωπες στο Βελιγράδι για την 2η αγωνιστική του Nations League ψάχνοντας ένα θετικό αποτέλεσμα μετά τις ήττες τους στην πρεμιέρα.

      * Κεκλεισμένων των θυρών

      ΣΕΡΒΙΑ

      Στάθηκε καλά για ένα ημίχρονο απέναντι στην Ρωσία στην Μόσχα την Πέμπτη, στην επανάληψη όμως δέχτηκε τρία τέρματα και γνώρισε την ήττα (3-1). Ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι, απείλησε με μία κεφαλιά του Μιλίνκοβιτς –Σαβιτς και λίγο αργότερα ο ίδιος παίκτης έπιασε το σουτ εκτός περιοχής με τον Σούνιν να παραγματοποιεί εντυπωσιακή απόκρουση. Στη συνέχεια πιέστηκε από την αντίπαλο της αλλά κράτησε το μηδέν στο πρώτο μέρος. Λίγα δευτερόλεπτα μετά την σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πάβλοβιτς ανέτρεψε εντός περιοχής τον Μπακάεφ και η Ρωσία άνοιξε το σκορ από το σημείο του πέναλτι. Προσπάθησε να αντιδράσει στη συνέχεια, δέχτηκε δέυτερο τέρμα στο 69’ αλλά μπήκε και πάλι στο παιχνίδι με ένα γκολ του Μίτροβιτς στο 78’. Ένα τραγικό λάθος όμως του Μαξίμοβιτς στο 81’ έδωσε την ευκαιρία στον Τζούμπα να πετύχει το 3-1 και να τελειώσει στην ουσία το παιχνίδι.

      Ήταν απρόσεκτη στην αμυντική της λειτουργία και το πλήρωσε απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο. Δεν μοιάζει ικανή να διεκδικήσει την άνοδο στην πρώτη κατηγορία, φαίνεται ότι θα ρίξει περισσότερο το βάρος στα Play Off του Nations League και στον ημιτελικό με τη Νορβηγία προκειμένου να πάρει το εισιτήριο για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

      «Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καλές στιγμές αλλά μόλις οι παίκτες κουράστηκαν φάνηκε καθαρά το πλεονέκτημα των αντιπάλων οι οποίοι έχουν περισσότερα παιχνίδια στα πόδια τους. Πιστεύω ότι μέχρι τον Οκτώβριο θα έχουμε βελτιωθεί και θα είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι στο Όσλο»,επισήμανε ο κόουτς Τουμπάκοβιτς.

      Αγωνιστικά Νέα: Δεν προέκυψαν σημαντικά προβλήματα από τον πρώτο αγώνα.

      Η αποστολή της Σερβίας

      Τερματοφύλακες: Ραΐκοβιτς (Ρεμς), Ντιμίτροβιτς (Έιμπαρ), Ρόκοφ (Φέχερβαρ)

      Αμυντικοί: Κολάροφ (Ρόμα), Μιλένκοβιτς (Φιορεντίνα), Μλαντένοβιτς (Λέγκια Βαρσοβίας), Πάβλοβιτς (Μονακό), Μαξίμοβιτς (Νάπολι), Μίτροβιτς (Στράσμπουργκ)

      Μέσοι: Γκουντέλι (Σεβίλλη), Λιάιτς (Μπεσίκτας), Μαξίμοβιτς (Χετάφε), Ράντονιτς (Μαρσέιγ), Γκατσίνοβιτς (Χόφενχαϊμ), Λούκιτς (Τορίνο), Τάντιτς (Αγιαξ), Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (Λάτσιο), Τζούριτσιτς (Σασουόλο), Κόστις (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Λάζοβιτς (Βερόνα), Γκρούγιτς (Λίβερπουλ)

      Επιθετικοί: Μίτροβιτς (Φούλαμ), Αλέκσιτς(Μπασάκσεχιρ), Ντεσπότοβιτς (Ρούμπιν Καζάν), Γιόβιτς (Ρεάλ Μαδρίτης), Βλάχοβιτς (Φιορεντίνα)

      ΤΟΥΡΚΙΑ

      Έπεσε θύμα έκπληξης στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ουγγαρία την Πέμπτη καθώς γνώρισε δίκαια την ήττα με 1-0. Ήταν ακίνδυνη στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και θα μπορούσε να βρεθεί πίσω στο σκορ από το πρώτο ημίχρονο όταν η αντίπαλος της είχε δύο δοκάρια και άλλες ισάριθμες ευκαρίες για να πάρει το προβάδισμα. Οι γηπεδούχοι είχαν την καλύτερη τους στιγμή σε μία προσπάθεια του Γιλμάζ στο 52΄ οποίος όμως άργησε να εκτελέσει και δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γκουλάσι. Ο Τσακίρ με τις αποκρούσεις του κρατούσε όρθια την Τουρκία, δεν μπόρεσε να κάνει όμως τίποτα στην εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Σζομποζλάι στο 80’.

      Ίσως υποτίμησε την αντίπαλο της και περίμενε μία εύκολη επικράτηση με βάση και την εικόνα που έδειξαν οι ομάδες στα προκριματικά. Υπέστη βέβαια δικαιότατη ήττα και τώρα καλείται να βγάλει αντίδραση απέναντι σε έναν θεωρητικά δυσκολότερο αντίπαλο αν δεν θέλει να μείνει πίσω στη μάχη της πρώτης θέσης. Ο κόουτς Γκιουνές προχώρησε σε αρκετές αλλαγές στο πρώτο παιχνίδι, δεν του βγήκε και δέχτηκε κριτική μετά από την ήττα της ομάδας του.

      «Δεν φταίει το σύστημα μας για την ήττα απλά δεν ήμασταν έτοιμοι. Παρόλο που η Ουγγαρία μοιάζει πιο αδύναμη, είχε περισσότερο ηθικό από εμας. Θέλαμε να ξεκινήσουμε καλύτερα αλλά έτσι είναι η διοργάνωση. Από την στιγμή που εγώ έστησα την ομάδα παίρνω και την ευθύνη για την ήττα», τόνισε ο κόουτς Σενιόλ Γκιουνές.

      Αγωνιστικά Νέα: Ο μεσοεπιθετικός Χακάν Γιαντάς (Φενερμπαχτσέ) αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση απέναντι στην Ουγγαρία και έτσι δεν ακολούθησε την αποστολή στη Μόσχα

      Τερματοφύλακες: Γκιουνόκ (Μπασακσεχίρ), Ακάν (Ρίζεσπορ, Τσακίρ (Τραμπζονσπόρ)

      Αμυντικοί: Τσελίκ (Λιλ), Σανγκαρέ (Αντάλιασπορ), Σογιουντσού (Λέστερ), Αϊχάν (Φορτούνα Ντίσελντορφ), Ντεμιράλ (Γιουβέντους), Καμπάκ (Σάλκε), Μεράς (Χάβρη), Τσετίν (Ρόμα), Καλντιρίμ (Μπασάκσεχιρ) Μούλντουρ (Σασσουόλο)

      Μέσοι: Καρατσά (Αλάνιασπορ), Γιαζιτσί (Λιλ), Παρμάκ (Τραμπζονσπόρ), Μπελόζογλου (Φενέρμπαχτσε), Τεκντεμίρ (Μπασακσεχίρ), Γιοκουσλού (Θέλτα), Τουφάν (Φενέρμπαχτσε), Τσαχλάνογλου (Μίλαν), Καχβετσί (Μπασακσεχίρ), Ουντέρ (Ρόμα), Κοκτσού (Φέγιενορντ)

      Επιθετικοί: Γιλμάζ (Λιλ), Ουνάλ (Χετάφε), Καραμάν (Φορτούνα Ντίσελντορφ), Κουτουτσού (Σάλκε),

      Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Αμφότερες προβλημάτισαν με την εικόνα τους στην πρεμιέρα και τώρα θέλουν να φτιάξουν το κλίμα στην ομάδα τους. Η Σερβία βέβαια είχε δυσκολότερο έργο και στην έδρα της πλέον θα ψάξει την πρώτη της νίκη . Η Τουρκία δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στις καλές τις εμφανίσεις και εκτός από το αποτέλεσμα είχε και απογοητευτική εικόνα . Δύσκολα να είναι και πάλι τόσο κακή, θα ψάξει κάποιο τέρμα και γι΄αυτό το λόγο θα προτιμήσουμε το αμφίσκορο.

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        11 Σερβία 6 6 1 3 2 9:7
        12 Τουρκία 6 6 1 3 2 6:8
      3ο ΓΚΡΟΥΠ
        3 Σερβία 6 6 1 3 2 9:7
        4 Τουρκία 6 6 1 3 2 6:8
      Εμφάνιση όλων
      Αναμετρήσεις Ομάδων
      14/10/2020
      Τουρκία
      Σερβία
      2 - 2
      6/9/2020
      Σερβία
      Τουρκία
      0 - 0

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο fidel με το υψηλότερο yield +1.99% έπαιξε: 2
      • » Ο thanasis1963, με το υψηλότερο yield +7.48% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A] έπαιξε: 1
      • » Ο fidel, με το υψηλότερο yield +2.02% στο σημείο 2 έπαιξε: 2

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες